Zdravím, mám takový problém. Mám připojení na net přes upc pomocí sit. kabelu. Obcas se stane, ze kdyz kliknu na nejaky odkaz v oblibenych vyskoci to na obvyklou stranku "stranka nebyla nalezena". kdyz dam obnovit tak to normalne nabehne. Obcas se mi tajky stane ze uz to nenabehne a musim restartovat kompa, i kdyz ikona znazornuje ze sem online. Nevite co s tim??? :( diky
Buď tak laskav a odeber odkaz na své stránky v podpisu. K prezentaci vlastních stránek je zde samostatná rubrika. Děkuji! Pic
"stranka nebyla nalezena"
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: "stranka nebyla nalezena"
Příčin může být vícero. Zkus spustit kontrolu disku s opravou chyb a také úklid v PC Ccleanerem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
myslis kdyz jdes na nejakou webovou stranku? to, ze se ti nejdriv zobrazi chyba 404 by mohlo byt zpusobeno spatnym zaznamem v cachi, to by znamenalo, ze ti nejdrive prijde spatna cachovana odpoved a pak normalni, ne z cache.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
jj presne to myslim, obcas to nabehne kdyz dam obnovit ale jinak musim restart kompa a pak to zas de....
aha, tak to je divny, ze to jde az po restartu, to me nenapada cim by to mohlo byt, mozna bych zkusil jiny prohlizec:)
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
pouzivam firefox ale dela to i v ie....:(
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem pouzil pc cleaner (docela ranec souboru mi nasel na promazani), spustil sem defragmentaci a projel pc antivirem. Snad uz to pujde v pohode....
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak to dela porad :( prosim poradte....
pokud používáš bittorrent a máš SP2 tak vypni bittorrent - občas shazuje prohlížeče, ale on běží
uživatel odstaven
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
mam utorrent a visty....takze tim to asi nebude :(
Přečti si laskavě upozornění v Tvém prvním dotazu! Pic
Přečti si laskavě upozornění v Tvém prvním dotazu! Pic
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
pardon uz je to pryč....nevíte někdo co stím tedy?!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se stejně chovají oba prohlížeče, je pravděpodobně chyba v systému, nebo v připojení k síti . Problémy může způsobovat i Firewall, antivir, či jiný rezidentní štít, některé z ochran PC. Nemáš doufám v PC spuštěny dva rezidentní štíty antivirových programů. Zkus projet PC programem Mwav.exe, zda se Ti v PC neuhnízdil nezvaný host.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”