Zdravím, mám několik problémů s připojenim.
1.- Objednal jsem si internet od UPC, ale občas mi hlásí, že mám omezené nebo žádné připojení, i když ho mám neomezený. Jediný co potom pomůže je restart PC a je to docela otrava :(... Nevíte jak to spravit ?
2.- Problém s firefoxem. Občas se mi stává, že mi firefox hlásí "Chyba při načítání stránky"... Někdy pomůže opakovaný reload, ale většinou ne... Normálně by to bylo vadou připojení nebo tak, ale když otevřu Operu, IE ale třeba i Mirandu, tak všechno se bezproblému připojí... Mám moc rád firefox a na Operu si zvikat nechci... Nevíte čim by to mohlo bejt ??
Předem moc dík
Problémy s připojenim :-[
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problémy s připojenim :-[
Bubeeen píše:1.- Objednal jsem si internet od UPC, ale občas mi hlásí, že mám omezené nebo žádné připojení, i když ho mám neomezený. Jediný co potom pomůže je restart PC a je to docela otrava :(... Nevíte jak to spravit ?
To je spíš problém přímo připojení - chyba mezi tvým PC a poskytovatelem, zkusil bych mu zavolat a popsat mu závady, ať a tím něco udělá :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nemáš božskou trpělivost, nezkoušej se na UPC dovolat. Moje zkušenost je následující: telefon hlásí, že všichni naši operátoři jsou zaneprázdněni vyřizováním dotazů ........., pak ti to řekne, že jsi x-tý v pořadí, přičemž x se zmenšuje tempem asi tak 1 za pět minut. A v momentě,kdy se x dostane svojí hodnotou pod 10, ozve se najednou cvaknutí, chvíli je ticho a pak přijde obsazovací tón. Raději použij Kontaktní formulář na jejich stránkách.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zdravim.. Po dlouhy době sem kontaktoval UPC kůli tomu problému s připojením (problém č.1), ale řekli mi, že to bude chyba u mě. Zkoušet, jestli se to spraví reinstalací XP se mi nechce a tak se chci zeptat jestli nevíte co je špatně... Předem díkys
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
osobně tipuju špatnou funkci DHCP.Zkus tady v sekci HJT zkontrolovat PC na šmejdy a pak odinstaluj a znovu nainstaluj síťovku.
Koja:
Koja:

E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1765
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07
-
- 6
- 2901
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 8
- 6246
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-
- 0
- 1759
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4834
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”