Sloučit dva oddíly na HDD
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sloučit dva oddíly na HDD
mělo by stačit přiřadit písmeno a pak by to mělo jít sloučit...
-
- Pohlaví:
Pokud C: nejde chytit myší a roztáhnout, tak použij easeus partition master, kde to půjde.
Ale je to celé nějaké neee.
Především systémový disk by neměl být v rozšířeném oddílu.
Ale je to celé nějaké neee.
Především systémový disk by neměl být v rozšířeném oddílu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Fakt je to nějaké nee,volné místo (s tím nejde nic dělat)musí to být nový svazek ale jak to udělat.
-
- Pohlaví:
V tom easeusu pravoklik na volné místo a zkus dát odstranit. A pak zvětši C:.
Pokud tam máš data, přijdeš o ně.
Ale netuším, jestli to půjde, když je to v rozšířeném oddílu.
Pokud tam máš data, přijdeš o ně.
Ale netuším, jestli to půjde, když je to v rozšířeném oddílu.
Tady jednoznačně doporučuji všechny 4 oddíly odebrat a udělat znova jen ty dva základní (primární). Podle mě stačí jeden.
Pokud nechceš znova instalovat, tak udělat klon systémového oddílu, a pak ho vrátit zpět.
Ty máš použité rozšířené a logické oddíly, což považuji za nesmysl u takto malého disku. To je v tomto případě k ničemu, pouze to může přinášet problémy.
Pokud nechceš znova instalovat, tak udělat klon systémového oddílu, a pak ho vrátit zpět.
Ty máš použité rozšířené a logické oddíly, což považuji za nesmysl u takto malého disku. To je v tomto případě k ničemu, pouze to může přinášet problémy.
Ak to budeš robiť, tak cez boot programom na Správu diskov ,nie cez OS.Ja používam AOMEI https://www.aomeitech.com/pa/standard-edition.html?ref=en.nav.správca-častíc
Skúsiť môžeš iba vymeniť poradie oddielov.Ak to pôjde , tak môžeš odstrániť aj ten oddiel 872MB za C a spojiť potom s novým C.
Skúsiť môžeš iba vymeniť poradie oddielov.Ak to pôjde , tak môžeš odstrániť aj ten oddiel 872MB za C a spojiť potom s novým C.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je to volné místo,s tím nejde nic dělat.Musí se z toho udělat NOVY SVAZEK ale jak ?
Dodatečně přidáno po 3 minutách 45 vteřinách:
Tak jsem se rozhodl že vše se může smazat aby byl jen jeden oddíl a znova nainstaluji Windows.Ale nevím jak,mám ten EASUES ale je to anglicky a nevím jak a co. Prosím poradte.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 45 vteřinách:
Tak jsem se rozhodl že vše se může smazat aby byl jen jeden oddíl a znova nainstaluji Windows.Ale nevím jak,mám ten EASUES ale je to anglicky a nevím jak a co. Prosím poradte.
-
- Pohlaví:
Pokud ses rozhodl vše smazat, tak nabootuj instalační medium, při instalaci zvol vlastní. Až se tě zeptá, kam nainstalovat, odstraň všechny oddíly, vytvoř jeden nový a do něj nainstaluj systém.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem vše smazal a nainstaloval OS a vše je OK.Vřelé díky .Vlado
Zpět na “Problémy s hardwarem”