co se stane, kdyz mam nelegalni MS office 2007?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: co se stane, kdyz mam nelegalni MS office 2007?

Příspěvekod Myloš » 01 kvě 2008 06:27

El Diablo píše:OSA jim neřekne nic, ti si hlídají video a audio...(nebo možná jen to audio) Aby autobusáci nebo hospodští nepouštěli muziku zadarmo...
Kéž by autobusáci nepouštěli žádnou hudbu; ani zadarmo, ani za peníze; kéž je v autobusech ticho. A v obchodech či hospodách jak by smet!
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 01 kvě 2008 09:51

Já osobně používal svobodné programy asi jen týden (a to i včetně OS Ubuntu), je fakt,že kompaktibilita a masové rozšíření Widlí mě přimělo vrátit se zpět.
Je fakt že OpenOffice považuji na nechutný žert, osobně používám zkušební verzi Office 2007 na 3 měsíce a nemohu si jí vynachválit,hlavně její intuitivní ovládání, protože je fakt, že Office používám téměř denně a píšu v nich několikrát měsíčně mnoho seminárek.
Sice toto forum nepodporuje warez, ale mlčet o něčem, co je tak masově rozšířeno, je dle mě směšné a připomíná mi to minulý režim. To, že doma máme nelegální Widle, a dalších mnoho programů je prostě fakt a hrát si tu na zarputilého obhajovače všeho legálního je směšné. Já osobně nemám doma nic, co by bylo koupeno, a na nějaké ponoření do tmy jim kašlu, stačí nestahovat jejich nepovedené aktualizace a je vše vyřešeno. Žvásty typu, bože musím jít hnedka koupit Visty za 3000,- když vím, že poměr cena/výkon je naprosto katastrofální, mě přivádí v šílenství.
Je fakt, že nyní přemýšlím nad zlegalizováním MS Office 2007, je teď v akci za 1200,- tak si to ještě promyslím. Ovšem jak už tu bylo řečeno, bát se toho, že za mnou vtrhnou agenti jak v Matrixu a zavřou mě do kriminálu, jen proto, že jsem si Vistu přepálil a nekoupil, je podle mě opravdu naivita. Proč otevřeně nehovořit o něčem, co je přece každému jasné? Závěrem, abych tedy neporušoval pravidla a každému se zalíbil, mohu dodat - VŠECHNO APLIKAČNÍ VYBAVENÍ POČÍTAČE SI POŘIZUJTE LEGÁLNĚ

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 01 kvě 2008 10:32

Pánové lituji - zamykám! Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Office 365: compare sheet Příloha(y)
    od teichmann.ondrej » 03 led 2025 12:32 » v Kancelářské balíky
    1
    2136
    od elninoslov Zobrazit poslední příspěvek
    03 led 2025 17:28
  • Převádění Dokumentu z MS Office do online prostředí
    od zuzana3 » 10 dub 2025 13:00 » v Kancelářské balíky
    1
    3721
    od Gerete Zobrazit poslední příspěvek
    10 dub 2025 13:48
  • PC se restartuje, když ho zapnu
    od extrem » 30 črc 2024 19:25 » v Problémy s hardwarem
    7
    2697
    od extrem Zobrazit poslední příspěvek
    31 črc 2024 12:48
  • BSOD když hraju hry
    od Benzou » 22 čer 2025 01:13 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    6
    1268
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    včera, 09:18
  • Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
    od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky
    5
    3487
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 20:23

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”