Light Scribe
Light Scribe
ahojte, mam cdcka light scribe mam aj tu napalovacku ved som si ich uz niekolko krat robil, ale neviem nikde zohnat obycajny program light scribe. teda stiahnut keby ste vedeli diki
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Light Scribe
http://www.lightscribe.com sekce downloads- vybereš system a tam máš programy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no ved ja viem uz som tam bol ale neviem ktory program z toho mam vybrat, jeden som uz stiahol ale ten je na tie nove cdcka light scribe co su aj s farbami. ja chcem len obycajne, aby tam bolo viac skinov.
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
Nero 7 a výše jej má v sobě .... ve verzi Enter. apod tuším. Já jich dostal k vyplavovačkám asi celkem 20 a nikdo je nechtěl, taxe mi to tu válí :)
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stačí stáhnout Tento prográmek a můžeš dělat LightScribe i v obyčejném Neru.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemohl jsem to v Neru 7 vůbec najít, až po příspěvku marfyho na stažení softu jsem nainstaloval a už je to v Neru, funguje to .Díky marfy.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”