LCD značky - VYŘEŠENO Vyřešeno
LCD značky - VYŘEŠENO Vyřešeno
Zdravím prosím vás co si myslíte o téhle LCD a hlavně na značku.....http://www.electroworld.cz/is-bin/INTER ... EOgj803xij
Naposledy upravil(a) Valder dne 15 kvě 2008 20:44, celkem upraveno 1 x.
Re: LCD značky
Ja si myslim že ma nizky kontrast ale nevim no zase ma WXGA(to zní dobře)....pokud to maš do obchodu kousek tak není problém a ked by se ti s nim něco nezdalo tak ho vratit že.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
značka AOC...no.....mám od ní monitor CRT,kterej mi to slouží už dooost pěknou řádku let,myslim že to značka je dobrá...ovšem to LCD co si vybral..nevim nevim, je už trochu 'dražší',takže tam bych zkusil něco lepšího,kontrast 500:1 je opravdu nedostačující!
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pochybuji, že obchodník vezme zpět, pokud se kupujícímu LCD po pokoukání doma nebude zamlouvat. To je možné jen při koupi přes internetové prodejny a ještě jen v krátké lhůtě asi 10 dnů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
V lhůtě 14 dnů!
a objednat přes internet to snad může i když ma prodejnu za rohem

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Prodejnu mam asi 30Km coz pro me neni problem,je sice trochu drazsi ale lepsi jsem nenasel,pokud bys nasel lepsi tak ji sem pls dej 

Ten kdo psal ten popisek na electro worldu se zjevně vyzná.. WXGA není technologie matrice kterou to má, ale označení rozlišení (tenhle monitor má navíc WSXGA http://en.wikipedia.org/wiki/WXGA ). Podle mě to bude nějaký TN nebo maximálně MVA. Jinak já bych se tomu vyhnul a koupil si normální monitor, strejda má něco podobného a nejdou tam rozumně seřídit barvy. Je to prostě nastavené jako televize (aby ten obraz z tuneru byl "líbivější" )
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
za 6200,- jsem si před 14 dny koupil 22"Samsung v daleko lepší kvalitě a s daleko lepšími parametry..
Tak sem posly odkaz........Pokud jsi to teda koupil pres internet.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
prosím,zde je: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48138
Pokud se podíváš na parametry, hlavně 3000:1 kontrast,tak najdeš velice málo konkurentů a já tento Samsung doporučuji na sto procent,co víc,můžu za něj vložit ruku do ohně..
hodně štěstí při výběru
Pokud se podíváš na parametry, hlavně 3000:1 kontrast,tak najdeš velice málo konkurentů a já tento Samsung doporučuji na sto procent,co víc,můžu za něj vložit ruku do ohně..
hodně štěstí při výběru
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mně doma stojí HP w2207v a také ho mohu jen a jen doporučit.. sice nemá kontrast 3000:1, nýbrž 'jen' 1000:1, ale dle mého je to dostačující. Kde bych ale viděl jeho velikou výhodu je možnost natáčení o 90°(fce. PIVOT) - na čtení textů apod. výborná věc
Stačí se mrknout na testy a srovnání 22" monitorů - uvidíš jen chválu;)
Na netu jsem našel jen tento odkaz, kde je ale monitor surově předražen. Za tuto cenu jsem ho kupoval, když přišel na trh a to už nějakej pátek bude. Nevím jestli se stále vyrábí, ale např. na CZC mají w2207h za cca. 7500,-

Na netu jsem našel jen tento odkaz, kde je ale monitor surově předražen. Za tuto cenu jsem ho kupoval, když přišel na trh a to už nějakej pátek bude. Nevím jestli se stále vyrábí, ale např. na CZC mají w2207h za cca. 7500,-
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Rozhodně bych do toho nešel. Z jednoho prostého důvodu. TV má pouze analogový tuner. Nepíšu to proto, že u nás již jede výhradně digitál, ale proto, že za pár let pojede všude.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9438
-
od postcd