mám problém s novým routerem. Koupil jsem Asus dsl-ac52u jako náhradu za originál od O2 Zyxel VMG1312, který absolutně nestíhal, vzhledem k tomu že přes něj jely 2 O2tv, počítač, NAS, notebooky na wifi, mobily, xbox.. prostě dost věcí.

1. Podařilo se mi rozchodit pouze jednu TV, vůbec nevím jak mám nastavit druhý port lan do režimu tv. V manuálu, na stránkách výrobce i všude jinde na internetu je v záložce LAN-IPTV úplně jiná nabídka než mám já. Myslím že to bude nějaká aktualizace nebo tak něco.
2. Jak nastavit QoS aby byly upředňostňovány TV a MMC?
3. Od asusu jde šíleně pomálá wifi na 2,4Ghz. Na starém zyxelu šlo přes MMC sledovat streamy online, ale na asusu se nadá koukat ani na tu nejhorší kvalitu, strašně se seká.
4. Zdá se mi že špatně komunikuje asus s TP linkem. Internet i po kabelu za TP linkem je strašně nestabilní a pomalý, minutu jde, minutu nejde, úplně nepoužitelné. O wifi ani nemluvím, vše se na ní připojí, ale pořád to vypadává stejně jako po kabelu. Špatně funguje i když se chci připojit do konfigurace asusu za TP linkem, dlouho se vše načítá, občas vyskočí že se spojení nezdařilo atd. Se zyxelem vše fungovalo bez problému.
Děkuji za Vaše cenné rady.
Edit: Přidávám screeny.