6 jádrový Intel Core i7 8750H Coffee Lake 2,2, core boost 4,1
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4gb
16gb ram
Počítač jsem přeinstaloval, vše nainstaloval a zaktualizoval. Jenomže cca poslední 3-4 dny sleduji jak při hrách např. The Forest mam stabilních 80-90fps a zničeho nic to dropne cca na 2s na 5fps a poté se hned vrátí zpět. U CSGo je to například z 280fps na 150fps a opět hned zpět. Nechal sem tedy otevřený program Acer Nitro Sense a přesně v GPU vidím, že klesne využití na 0% a v ten moment přesně padají FPS..Četl sem už několik příspěvků ohledně tohoto problému a na nic jsem nepřišel tudíž to zkusím tady.
V notebooku mam samozřejmě nastavený vysoký výkon, nvidia je aktivní při zapnutí z některých her, zkusil sem zaktualizovat bios opět všechny ovladače a i reinstall Windowsu. V nastavení nvidia také vše nastavené na vysoký výkon, vypnutý vsync apod. A ještě než padne otázka zda hraju při napojení zdroje, tak ano hraju

Už opravdu nevím co s tím, s notebookem jsem velmi spokojen až na tento problém a stále ho můžu vrátit tak uvidím jestli mi dokážete nějak pomoci.
V příloze přikládám drop využití GPU v aplikaci Nitro Sense. Ještě je tam vidět teplota GPU je to cca po 5-10 hraní hry. Jinak teplota je kolem 70C max 80C..
Ještě dodám, že je několik příspěvků na internetu o stejném problému ale nějak nicmoc na vyřešení