Ahoj , lidi.
Máte někdo s tímto systémem zkušenosti?Když se přihlásím jako admin a vytvořím kategorie tak další nově přihlášený k nim stejně nemá přístup.Nevíte jak galerii nastavit ? Děkuji
Coppermine Photo Gallery
Coppermine Photo Gallery
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Coppermine Photo Gallery
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Jo to jsem taky našel , ale já a angličtina (jak říkával Mijaja "eskymáčtina") je na úrovni batolete , když má uvařit kafe.
No to neva i snaha se cení.
No to neva i snaha se cení.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud potřebuješ ještě poradit, do samotný kategorie přispívat nejde musí být vytvořeno album.Poté se dá vše nastavit ve skupinách popřípadě vytvořit novou a nastavit jak potřebuješ a také ve vlastnostech samotného alba.
Já jsem teprve nedávno založil stránky na podporu této galerie, protože sehnat něco v češtině

Takže když sy nebudeš vědět s něčím rady stačí se jen na mě obrátit, adresa v podpisu.
Já jsem teprve nedávno založil stránky na podporu této galerie, protože sehnat něco v češtině

Takže když sy nebudeš vědět s něčím rady stačí se jen na mě obrátit, adresa v podpisu.
Zpět na “Komunikace na internetu”