PC prosím kontrolu
PC prosím kontrolu
AMD Athlon 64 X2 5000+ Black (socket AM2) (w/o fan) BOX Chladič ?newim deska:MicroStar K9A2 Platinum - AMD790FX disk:Samsung HD402LJ - 400GB SATA II pamět.Kingston DIMM 2048MB DDR II 800MHz KHX6400D2LLK2/2G grafarna. Sapphire ATI Radeon HD 3870 Blue PCB 512MB, PCI-E TV tuner nemam mechanika:Samsung SH-S203B OEM pc skrin:CoolerMaster Elite 330 RC-330-KKN1-GP zdroj:Fortron ATX-450PNF 450W Operační systém:Microsoft Windows XP Professional CZ OEM????????????????, klavesnice: Logitech Ultra X Premium Keyboard CZ myš mám monitor:Hewlett-Packard L1908w - LCD 19" a repreky Creative Labs Inspire 280 CENA:21 840 kC vsechny produkty jsou na http://www.czechcomputers.cz mozes sa podivat!!!§tak co rikas!
-
- Pohlaví:
Re: PC prosím kontrolu
Ahoj vítám tě na fóru PC-Help.
Tak ty nechceš kontrolu, ty chceš jen posoudit jestli jsi dobře koupil ?
Tak ty nechceš kontrolu, ty chceš jen posoudit jestli jsi dobře koupil ?

ne ja jsem jeste nic nekoupil prave se snažím sestavovat chysatam se koupit pc pred prazkama a to je ted tak jaka je? 

-
- Pohlaví:
Jasný, tak vydrž než se objeví nějací odborníci na HW.
P.S. Jelikož už jsem ze školy venku trochu dýl, tak jsem to pred prazkama chápal, jako že si pak vemeš prášky. (Možná taky!)
P.S. Jelikož už jsem ze školy venku trochu dýl, tak jsem to pred prazkama chápal, jako že si pak vemeš prášky. (Možná taky!)

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Lepší by byly odkazy na obchod kde to plánuješ koupit..ne jen obchod samotnej
Zběžně:
Grafika se mi zdá celkem obstojná..CPU je hodně dobré na taktování,zdroj bych asi volil silnější,aspoň pětistovku,XP záleží na tobě...tohle PC by už zvládlo Vistu..no nejspíš bych ale přihodil větší RAMky,2GB je dneska základ,ale během půl roku to bude minimum..ovšem za 22 tis bych asi vybral daleko něco jiného...
Zběžně:
Grafika se mi zdá celkem obstojná..CPU je hodně dobré na taktování,zdroj bych asi volil silnější,aspoň pětistovku,XP záleží na tobě...tohle PC by už zvládlo Vistu..no nejspíš bych ale přihodil větší RAMky,2GB je dneska základ,ale během půl roku to bude minimum..ovšem za 22 tis bych asi vybral daleko něco jiného...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1244
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 17:38