Poradí, ale při vší úctě je dotaz položený stejně, jako kdybych se tě já zeptal, jaký wifi router a k tomu přiložil čtyři odkazy
Pro koho je mikrofon určen? Jaký žánr se na něj bude primárně zpívat? Jak zkušený je zpěvák co se práce s mikrofonem týče? Bude mikrofon na místě, nebo ho budeš často vozit?
MacBook Pro 14" 2021 RaspberryPi 3B + Conbee II + Philips Hue + IKEA Tradfri + Home Assistant Synology DS213j Průša Mini
Doporučuji https://www.thomann.de/cz/shure_sm58.htm . Najde se málo profesionálních zpěváků, kteří by nad ním ohrnuli nos a z hlediska zvukařů má jednu vlastnost k nezaplacení, a sice extrémní odolnost vůči zpětné vazbě.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
No problem Jde o rock metal (mikrofonu je to dle mě jedno). Zpěvák, zpívající 30 let, mikrofon se bude vozit, i když převážně bude ve zkušebně. Nástřely v odkazech proto, aby byla představa o cenové relaci a vlastnostech.
Esem osmapadesátka je klasika, ale dnes si myslím překonaná. Nic s ní nezkazíš. Já osobně jsem jí nikdy neměl, jen její zdařilou kopii. Čerstvě používám na zpěvy Sennheisery E835S a E845S a jsem plně spokojený.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.