Ahoj,
Tak nějak tuším, že asi všechno bude stejnej šmejd a nevyplatí se to moc řešit a vzít to nejlevnější, co mi přijde pod ruku...
Přesto se zkusím zeptat má tady někdo dobrou zkušenost s nějakým set top boxem (samozřejmě T2) a doporučil by mi ho ?
Díky
Výběr set top boxu
Re: Výběr set top boxu
Je to jak říkáš, jen bych se vyhnul miniaturním verzím, které se budou přehřívat a brzy se upečou. Taky jsem to chvíli zkoušel se set top boxem, ale po 14 dnech jsem ho vrátil a raději koupil novou TV.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat na Alzu, na Mall a Heureku a přečti si recenze - dozvíš se tam pravděpodobně víc, než tady a nikdo se při tom nepohádá.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- CyberCodeDroid
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
mmmartin píše:Zkus se podívat na Alzu, na Mall a Heureku a přečti si recenze - dozvíš se tam pravděpodobně víc, než tady a nikdo se při tom nepohádá.
drobet jsem se samozřejmě díval a skoro u každýho se najde někdo nespokojenej a zase nemám tolik času to pročítat všechno
tak jsem si říkal, že tady je přecejenom větší koncentrace lidí, který se o elektroniku zajmaj a třeba mi někdo něco poradí
CyberCodeDroid píše:https://www.cnews.cz/ab-cryptobox-702t-mini-set-top-box-dvb-t2-recenze
vypadá celkem zajímavě, kouknu na to
tak ten https://www.czc.cz/ab-cryptobox-702t-mi ... PLEALw_wcB mě docela zaujal
ještě podle recenzí vychází docela dobře https://www.czc.cz/strong-skyworth-dvb- ... B_T2_cerna
ještě podle recenzí vychází docela dobře https://www.czc.cz/strong-skyworth-dvb- ... B_T2_cerna
Tak mě ještě teď začal lákat daržší Humax Nano T2 https://www.czc.cz/humax-nano-t2-dvb-t2 ... _T2_DVB_T2
+Humax je solidní značka a jejich menu a nahrávání je dobře odladěné a uživatelsky příjemné (mám vyzkoušeno u satelitního přijímače, kde se rozhraní jeví podle fotek totožně..)
+Údajně solidní kvalita obrazu
+A hlavně podporuje HbbTV, což mě na jednu stranu dost láká a na druhou nevím, jestli to nakonec využiju. Mám ve stejné místnosti počítač, ale takhle přes červené tlačítko mi to připadá pohodlnější a odladěnější nebo se pletu ?
- Vyšší cena
- ve všech recenzích (kde ho jinak celkově dost chválí) se skoro všichni schodnou, že jednou za čas se hryzne.. což je asi ta nejzásadnější otázka..jak až je to často a jak až to bude otravné..
Jaký je váš názor?
Zkusit si připlatit za ten Humax a nebo vzít obyčejný levný (AB mini/Strong..) ?
+Humax je solidní značka a jejich menu a nahrávání je dobře odladěné a uživatelsky příjemné (mám vyzkoušeno u satelitního přijímače, kde se rozhraní jeví podle fotek totožně..)
+Údajně solidní kvalita obrazu
+A hlavně podporuje HbbTV, což mě na jednu stranu dost láká a na druhou nevím, jestli to nakonec využiju. Mám ve stejné místnosti počítač, ale takhle přes červené tlačítko mi to připadá pohodlnější a odladěnější nebo se pletu ?
- Vyšší cena
- ve všech recenzích (kde ho jinak celkově dost chválí) se skoro všichni schodnou, že jednou za čas se hryzne.. což je asi ta nejzásadnější otázka..jak až je to často a jak až to bude otravné..
Jaký je váš názor?
Zkusit si připlatit za ten Humax a nebo vzít obyčejný levný (AB mini/Strong..) ?
kup si novou, lepsi TV. vsechno to jsou hruzy.
vsichni, koho znam, maji jen O2, podu, upc. dvbt2 uz nikdo neresi, nemas taky takovou moznost?
hbbtv: v zivote jsem nepotkal cloveka, co by o to jen zavadil
vsichni, koho znam, maji jen O2, podu, upc. dvbt2 uz nikdo neresi, nemas taky takovou moznost?
tak samozřejmě, že nejlepší by bylo pořídit novou TV, ale zrovna teď za 1. dávám peníze do spoustu jiných věcí a hlavně za 2. nemám dost času na to abych si dokázal "zodpovědně" vybrat tu pro mě nejlepší..
žádné služby s pravidelným poplatkem nechci
normálně bych taky nechtěl už investovat tolik peněz do (lepšího) set top boxu kvůli mojí starý televizi, ale ten STB by pak využil někdo jiný z rodiny ( až bych si časem pořídil lepší TV) takže je to OK..

žádné služby s pravidelným poplatkem nechci
normálně bych taky nechtěl už investovat tolik peněz do (lepšího) set top boxu kvůli mojí starý televizi, ale ten STB by pak využil někdo jiný z rodiny ( až bych si časem pořídil lepší TV) takže je to OK..
-
- Pohlaví:
dvorakj píše:kup si novou, lepsi TV. vsechno to jsou hruzy.
Novou TV, když mi stará jede už x let? Proč? Přece nebudu kupovat za 20t novou tv, když můžu mít nejlevnější stb z ebay za 4 stovky.
K HbbTV - já ho používám při olympiádě a při MS v hokeji. Když čt sport dává normálně zápas, který vidět nechci, tak si přes HbbTV dám ten, který chci. A dále když program stojí za prd, přehrávám si dokumenty ze zoomu.
A proč řeším stb? Protože nebudu žádnýmu šmejdovi platit 300,- měsíčně za programy, které mám na STA za 28,- ročně.
Pro tazatele - zkus si sehnat CHIP 11/2019, je tam 7 stb v testu. Ne, že by sis podle toho musel některý vybrat, ale aspoň získáš další informace.
Emos z toho testu slape u rodicu dost spolehlive vc. nahravani.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3269
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30