Dobrý den,
mám windows xp professional. jsem přihlášen jako administrator.v ovladacich panelech me to pusti jenom do sitových pripojení a tiskaren a faxu. po kliknuti na jine ikony dostanu hlasku: System windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění. počítač zkontroloval avast, combo fix, a superantispyware - nic nenalezeno. diky za radu.
Administrator - není oprávnění k přístupu k položce
Re: Administrator - není oprávnění k přístupu k položce
Přivlastni si jí. Jsi jediný uživatel na PC? Potom tedy zkontroluj viry.
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
A to se stalo jen tak, z ničeho nic? Ze dne na den? Neinstaloval jsi něco , nebo nepřeinstalovával (hrozné slovo
) Win ?
Mimo ovládací panely se nikam nedostaneš?

Mimo ovládací panely se nikam nedostaneš?
Můj první stroj: Atari 800XL
-
- Pohlaví:
Ahoj, vítám tě na fóru PC-Help. Tento problém se tu už řešil a vyřešil. Projeď starší dotazy případně použij hledání.
P.S. Toto se stává celkem často. Nainstaluješ systém, jsi admin a půl roku to funguje. Pak chceš něco nainstalovat a najednou nemáš oprávnění. Asi nikdo nepřišel proč se to tak děje ?
P.S. Toto se stává celkem často. Nainstaluješ systém, jsi admin a půl roku to funguje. Pak chceš něco nainstalovat a najednou nemáš oprávnění. Asi nikdo nepřišel proč se to tak děje ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3022
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 10:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”