Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda už zde dostal někdo podobný nápad jako já, mám v plánu zapínat herní streamy na počítači a zároveň miluju cestování a potřeboval bych poradit, pokud by někdo z vás věděl, kterou z variant spáchat. Napadlo mě buďto koupit nějakou kameru na stream a pořídit si zvlášť foťák s kamerou na záběry z dovolené, nebo mě napadlo pořídit něco co by se dalo zapojit do počítače na streamy a zároveň by to bylo voděodolné a umělo to i fotit, kamera na dovolenou bych chtěl aby zvládala opravdu pěkný obraz, abych měl pěkné záběry na vzpomínky, zkusím sem hodit video, jak bych si přibližně představoval obraz.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 8 vteřinách:
https://youtu.be/9W99ofm0n6M
Nová kamera/foťák
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nová kamera/foťák
Jestli chces pekny obraz tak nedavej za vzor kvality nejake GoPro s pidisnimacem,
co nedokaze tocit kdyz je malo svetla.
To co chces je Panasonic serie GH s vodotesnym pouzdrem, zalezi na to kolik do toho chces
dat penez.
Jetsli jen par korun, tak tyhle levne akcni kamerky jsou jedina moznost, ale jako videokamera
je to nepouzitelne.
co nedokaze tocit kdyz je malo svetla.
To co chces je Panasonic serie GH s vodotesnym pouzdrem, zalezi na to kolik do toho chces
dat penez.
Jetsli jen par korun, tak tyhle levne akcni kamerky jsou jedina moznost, ale jako videokamera
je to nepouzitelne.
Re: Nová kamera/foťák
na streamy ti bude stačit mobilní telefon a aplikace droid cam,na focení si kup nějaký kvalitní foťák
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3830
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00