Tak jsem si nainstaloval explorer 7 a od této doby mě padá,napíše mi to :v aplikaci IE došlo k problému a je třeba ji zavřit,
pokud nejsem připojen k netu tak prohlížeč nespadne,odinstaloval sem IE7,a IE6 běží normálně,když IE7 opětovně nainstaluju tak se problém opakuje. Mozila i jiné prohlížeče jdou v poho,pc jsem proskenoval a žádný vir nenalezen.
V čem je chyba????
Explorer padá
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Explorer padá
stahuješ pravidelně aktualizace? tuším, že jeden takový opravný balíček na tohle tam byl
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto píše:stahuješ pravidelně aktualizace? tuším, že jeden takový opravný balíček na tohle tam byl
No chtěl bych je stahovat,ale jak? pokud kliknu na windows update,tak se to připojuje přez IE a spadne to. Nevím jak to s aktualizovat přez mozilu?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stačí je mít jen v Centru zabezpečení zaplé a stahují se nenápadně dole v liště (upozornění je vykřičník ve žlutém erbu) a pak se instalují bez potřeby IE či FF

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2780
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
-
- 3
- 3039
-
od Signalista97