Lineage 2 - poraďte server
Re: Lineage 2 - poraďte server
Z L2 fóra bych čerpal, ale opatrně, bacha na to!
ReCall píše:Omlouvám se za trochu OT, ale rozjel bych to na mé 64mb integrované grafice?
mno na té "své" jsem to jakž takž rozjel,ale nečekej žádný zázrak,když příšla nějaká náročnější scéna tak se to slušně trhalo

P.S.: bylo to c4, později chvíli i Interlude
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
supremel2 nedoporučuju stravil jsem tam půl roku .. GM jsou děti, ADMIN na server sere .. vykradání účtu je na denním pořádku .. prostě, když jseš dobrej tak můžeš čekat od GM, že ti projede postavu a moc ti tam toho nenechá !!! protože není možné aby obyč. hráč zjistil moje heslo, které i ja zadával 3x než jsem ho zadal dobře ... jinak pokud můžu doporučit LOW tak http://www.iceonline.eu a pokud HIGH tak http://lineage2.stoka.info/, kde právě hraju :) pokud příjdete rád ze začátku pomůžu ..
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
ty servery cos doporucujes nejsou moc dobre, naopak tu dvojici Abyss&supreme je v L2 free scene povazovana za jednu z nejlepsich. GM(ci admini) se chovaj jak deti?naopak chovaji se velmi profesionalne jejich server je v zakladu C4 a C5 si vyvyjeli sami a jejich prace je velmi dobra - nemislordne banuji lidi co maji vic uctu ci co boxujou. A ze admin na server s*re??? to se absolutne neda rict co podle tebe dela mc7(head admin)???ty chces rici ze ty hodiny(dny,mesice) prace jsou nic? jak dokazes tvrdit tohle a zaroven tvrdit ze iceonline je dobry?jinak mas jine argumetny prosti nim vyjma trochu vyssiho pingu?jak uz jsem rekl je lepsi si procist L2forum o tehle serverech(o supreme 20str+)
P.S.: co se tyce vykradani - ano admini na vykradani kaslou, kdyz se zjisti acc sharing ci slabe heslo
P.S.: co se tyce vykradani - ano admini na vykradani kaslou, kdyz se zjisti acc sharing ci slabe heslo
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
omg ... ja jsem tam hral davno (roky) me nezajima kdo tam je ted .. ale v tu dobu ten server stal za hovno ...A iceonline? ten se zacina velice rozrustat neni nikdo kdo by ice neznal .. GM venuji spoustu casu aby pro hrace udelali maximum !!! na ICE jsem hral od jeho zacatku .. byl jsem mezi prvnimi hraci ! takze vim jake pomery tam panuji a Lagy ? delas si prdel ?? jak muze nejaky ice online souperit s Abyssem jezisi kdyz tam hraje 100x vice lidi ! Nechapu jak to muzes srovnavat !!! To je muj nazor ten tvuj ti taky neberu .. a to ze tvrdis ze ice a 100ka stoji za nic ti nikdo nebere .. !! gl & hf RedFish --- prosim o uzavreni !!! Tahle debata je o nicem
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jak můžeš pomlouvat něco, kde jsi hrál před roky
až tam budeš hrát teď a potvrdí se ti tvé teorie, tak pak nadávej 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
ty si hral na supreme kdysi?a to myslis kdy?predtim nez HO FBI zavrela?dyt to byl jeden z nejvetsich l2 serveru na svete(samozrejme nepocitam offic)!!!! ted jsem se podival na vase stranky hraje tam 200 lidi +- (nwm jestli tam pocitaj i dualboxery) je to CT 1.5 tj. bude to l2j >shit? predpokladam ze tam aspon polovina veci nefunguje.....a navic vzhledem k tomu ze je tam 200 hracu skoro 100% tam neni stabilni ekonomika , nebude moct skladat random party vsichni si pojedou svyho buffpeta, bude tam max 2--sides server neli rovnou s jednou vladnouci allianci;supreme ma dost ucinny antibox system takze si tam supporit zahrajou v pohode, sam za jednoho hraju - pvp si tam uzijes vic nez dost, ale farmit jde take v klidu
Urco na zacatek skus nakej low rate, treba vgos, na tom je hodne lidi kteri ti poradi, ale de o to jakou mas verzi hry, protoze vgos bezi na interludech, ale nejnovejsi je kamael, kterej ma vetsinu serveru spis middle a high rate, jisi ces tak ja s kamosema hrajem tady (Kamael): la2.gamesplace.cz (moje ICQ 249207594)
Svasik
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
já mluvil o HIGH na LOW nikdo nehraje ... k tomu aby ses naučil styl hraní a vyzkoušel si všechny postavy, abys veděl která ti nejlépe sedne .. na to je high .. a ekonomika ? na HIGH ekonomiku nepotřebuješ všechno si dropneš a naenchantujes na těch enchant ratech to máš zachvilku !! nvm co pořád řešíte .. on chtěl poradit server takže já mu radím ICEONLINE -> česky server, celkem fajn raty, fajn hráči a GM Team ...na to aby ses naučil hrát je to super server .. až budeě vědět co a jak zajdi si na ten váš supreme nebo kam kde hraje tisicí lidí .. poznáš co je to opravdu Lineage 2 ... přeju hodně mobů k zabití :) bb
A dávej si bacha na PK. Kvůli tomu jsem opustil mého Hero Hawkeye 78 lvl (C4) + subclass Tyrant 76 lvl...
naopak na nauceni stylu hry doporucuju LR, HR(mam na mysli vic-50+) nema smysl vetsinou se tam nic nenauci,skilly sou casto bugly a malokdy narazi na slusnej klan (staly, sehrany apod) coz je nejvetsi minus pro me L2 nema smysl bez mích "pratel" (ktere si postupne jak na ne budes narazet expit s nima, sem tam ti pomuzou nebo naopak, vytvoris)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1552
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32