Už asi dva týdny se připojuji na nechráněnou (asi školní, jsem na intru) WIFI síť. Dneska je stále nechráněná, signál slušný, ale nemůžu se na ní připojit.
Při pokusu o připojení mi to pochvíli napíše: "Systém Windows se nemůže připojit k síti" a nabídne mi: Diagnostikovat problém, a Připojit k jiné síti. Po diagnostice mi to nabídne jen opakovat pokus o připojení a nebo zobrazit dostupné sítě.
Jinak dneska mi to vyhledá mnohem víc sítí než jindy, nerušej se třeba nějak?
Jsem z toho docela zoufalej.
WIFI - nalezne sítě, ale nelze se připojit
Re: WIFI - nalezne sítě, ale nelze se připojit
Rusit by se teoreticky mohly ale rekl bych, ze to tim nebude. Predpokladam ze pouzivas Win vista podle toho co jsi psal ze? Koukal ses jestli ti router prideli IP adresu?
U vist se tohle obcas stava. Zkus tento postup http://support.microsoft.com/kb/928233/en-us a dej vedet jak jsi dopadl.
U vist se tohle obcas stava. Zkus tento postup http://support.microsoft.com/kb/928233/en-us a dej vedet jak jsi dopadl.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ta WIFI síť bude chráněná nějak.já mám nastaven filtr MAC adres a pokud není v seznamu, tak tě nepřipojí a ukazuje jí to taky jako nezabezpečenou. zkoušel jsem se s několika booky (co MAC adresu nemají v povolených) a naskočila přesně tahle chyba, takže předpokládám, že tam bude asi taky ten filtr MAC adres jako ochrana a proto se nepřipojíš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No, pokud je to verejna sit tak to filtrovanim MAC adres nebude, to by moc nefungovalo. 

memphisto: Díky. Nevíš, jestli to jde nějak obejít? Díky:)
m4rt!n: Zkoušel jsem to podle toho odkazu, maj tam uvedenou cestu v registru: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{GUID} - u mě je to všechno OK, až na to {GUID}, místo toho mam ve složenejch závorkách čísla a písmena. V registrech se moc nevyznám, takže možná je to v pořádku, nevim.
EDIT: Už jsem na to přišel:) Teď, je tam: "On the Edit menu, point to New, and then click DWORD (32-bit) Value" - když mam 64bit Visty, neměl bych spíš zvolit DWORD (64-bit) ?
Zatim díky za pomoc.
m4rt!n: Zkoušel jsem to podle toho odkazu, maj tam uvedenou cestu v registru: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{GUID} - u mě je to všechno OK, až na to {GUID}, místo toho mam ve složenejch závorkách čísla a písmena. V registrech se moc nevyznám, takže možná je to v pořádku, nevim.
EDIT: Už jsem na to přišel:) Teď, je tam: "On the Edit menu, point to New, and then click DWORD (32-bit) Value" - když mam 64bit Visty, neměl bych spíš zvolit DWORD (64-bit) ?
Zatim díky za pomoc.
Naposledy upravil(a) anynom dne 15 kvě 2008 20:52, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ale fungovalo. třeba u nás ve škole ti funguje net až když pošleš meil se svou MAC adresou a svým heslem a už. jménem správci a on ti vytvoří účet. takhle je ve škole připojeno kolem 5K studentů, takže to moc velký problém není
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
GUID jsou identifikatory jedotlivych siti, pokud najdes tu, u ktere mas ten problem tak to zmen jen u ni. To bych ale spis rekl, ze to moc poznat nepujde, tak to budes muset udelat u vsech.
Jo dík, už jsem si to vygoogloval. Bohužel to nepomohlo, memhpisto má asi pravdu:( Kámošovi na WIN XP to taky nejde připojit.
Četl jsem o nějakejch MAC spooferech, bohužel ale nemam přístup k hlavnímu počítači kterej tu WIFI vysílá. Dá se to obejít i jinym způsobem?
Četl jsem o nějakejch MAC spooferech, bohužel ale nemam přístup k hlavnímu počítači kterej tu WIFI vysílá. Dá se to obejít i jinym způsobem?
porad se mi zda divny, ze by ze dne na den zavedli filtrovani MAC adres a nic vam nerekli. jestli to nejde ani kamosovi s xp tak to tou odpovedi DHCP nebude.
Takhle, já nevim co je to za síť. Prostě nebyla zabezpečená, tak jsem se na ní připojoval:)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
kdyby sis to pořádně přečetl, tak bys zjistil, že uživatel psal, že tu síť nezná a náhodně se na ni chtěl připojit 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2484
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 08:55
-
- 6
- 3117
-
od RIKI22
03 srp 2024 21:26
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4719
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2418