Ve skříních se neorientuju, takže:
Požadavky na skříň:
- RGB nesmysly jen přes mou mrtvolu, nebo ať jdou alespoň vypnout
- nelahodí mi extravagantní vzhled, raději něco minimalistického, co nebije do očí ale vypadá elegantně, nejlépe černá/šedá - jestli prosklená, nebo ne, je jedno
- neměla by být moc hlučná/rezonující či cokoliv akusticky nežádoucí
-jelikož bude na stole, který není největší, tak by ta case měla být poněkud menších rozměrů, s dobrým airflow, alespoň 4 120mm místa na ventilátory (to beru jako standard, ale člověk nikdy neví), a podporou ATX desek.
- A cenově NEJLÉPE do nějakých 2 500kč
Současný zdroj je Seasonic S12II-430W. Nezná pojem modulární, tvrdé a krátké kabely, na R7 a RX5600XT docela skromná wattáž - suma sumárum, je třeba nový
Požaduju od něj “jen” tyto věci:
- v prvé řadě kvalitu
- nízká hlučnost
- modulární kabeláž
- trošku delší kabely než současný zdroj
- opletené kabely bonus, avšak ne podmínka
- cena opět nejlépe do 2 500kč
Monitor mám ne úplně nový BenQ
Dodatečně přidáno po 5 minutách 7 vteřinách:
Omylem odesláno, doplním, BenQ, netuším jaký model,
Nový by měl mít alespoň 144hz, FullHD, minimální “ghosting a odezvu”. Cenově okolo 5 000kč.
Disky mám ADATY, uvedené v podpisu. Plánuji jejich obměnu za 2x M.2. Představuju si to takhle - 1TB pomalejší SATA M.2, a jeden 500GB rychlý do Ultra M.2 32gb/s slotu. Cenově aby byl nejvýhodnější.
Snad jsem vás úplně nezahltil požadavky. Samozřejmě se můžou udělat kompromisy. Díky za každý návrh/radu, Z.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 19 vteřinách:
A ještě bych poprosil o změnu kategorie na Rady s výběrem HW, trošku jsem se v tom fóru zamotal, díky moc