O tom, že by šlo přímo nastavit z čeho se bude spouštět windows nevím. Ale zkrátka jsem nastavil v biosu boot z disku. Kdybych nechal boot z flashky, spustila by se znovu instalace windows. Ale jakmile flashka v pc nebyla, nechtělo se to ani zapnout.
Našel jsem tam dvě části. Jednu si tam windows při instalaci na flashce asi sám vytvořil. Protože z ní udělal i samostatný primární oddíl windows. Druhá část pak byla ta instalačka. Přitom jsem se díval na ten disk, kde je windows a složku boot obsahuje! Takže to o to víc nechápu.
No každopádně jsem šel pak do správy disků a normálně natvrdo jsem tam ten oddíl, co byl na flashce odstranil. Najednou to jede i bez flashky v usb. Nechápu... Kdyby měl někdo ještě nějaký tip, tak prosím napište. Měl bych z toho lepší pocit, kdyby to bylo pěkná čistá instalace

.
Dost jsem si u toho teda zanadával na windows, že jsem moc dobře věděl, proč jsem se na něho vykašlal

... Naposledy jsem měl win 7 (ty jsem měl docela rád), s čerstvým příchodem 8 jsem ale přešel na Mac.
Jsem Apple ovce

.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.