DVD mechanika zapricinuje sekanie...Co mam robit?
Re: DVD mechanika zapricinuje sekanie...Co mam robit?
Musíš tam mít DMA.Kolik máš paměti RAM?Mechanika je IDE nebo SATA?Pokud je IDE je lepší když je na kabelu sama nebo s další mechanikou.Obecně platí že na primarní kanál se dávají rychlá zařízení ( hardisky)a na secundární kanál mechaniky.Když je na kabelu HDD a mechanika může to v určitých situacích způsobovat problémy.
no RAMKU mam 512 ale tymn to nebude lebo 2 roky slo vsetko v pohode len teraz asi 2 mesiace dozadu to zacalo...aj jeden znamy sa na to pozrel tak to prestalo ale teraz to znovu zacalo tak fakt nwm...nwm asi budem musiet kupit novu mechanniku lebo uz nemam nato nervy:))
Zkus ji v jiným compu..pak uvidíš.Těch 512Mb RAM je taky docela málo na hraní her........Dále píšeš....tak asi po 5 minutach mi zacne brutalne sekat komp.Co teploty procesoru a grafické karty?
no mne zatial 512 staci respektive stacila musim dokupit do sruheho slotu...v teplote to nebude pretoze hry som hraval aj hravam aj bez cd-cka a ako som pisal postupom casu sa mi to zacalo stavat aj ked som s mechanikou nic nerobil alebo som niekam odbehol prec na chvilu a comp sekal...
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”