Ad-Aware Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ad-Aware

Příspěvekod Zdendys75 » 17 kvě 2008 14:00

stáhnul jsem si free verzi,ale stejně se mi k ní stáhnul ad-watch,který se snad stahuje jen k pro,nebo ne?Jak mám udělat,aby mi to nepřepisovalo domovskou stránku v prohlížeči???

Reklama
Yelkinson
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Yelkinson » 17 kvě 2008 14:12

To se ti spis ptalo pri instalaci ne?

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 17 kvě 2008 14:22

to nevím,když jsem to stáhnul poprvé,tak to bylo v poho.Teď jsem ale přeinstaloval windowsy a nejednou mi to dělá tohle.Přitom to stahuju ze stejného odkazu.Při instalaci tam vyberu free verzi a stejně je tam něco blbě

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 17 kvě 2008 14:32

Mám nainstalovanou (na zkoušku) free verzi Ad-aware 2007 7.0.2.3, nastavila jsem si domovskou stránku google.com (používám FF) , uložila a nic se mi nepřepisuje, zůstává tak, jak jsem ji nastavila. Ad-Watch2007 funguje jen ve verzi Plus a Pro, tak jsem jen vyhodila zástupce, aby zbytečně neopruzoval na ploše, jinak mi to v ničem nevadí ani ničemu nebrání. Jestli byl při instalaci dotaz na jeho nainstalování, to opravdu už nevím, ale je nefunkční, tak jsem to dál neřešila. Stejně bych instalaci povolila, protože jsem v té chvíli nevěděla, že ve free verzi nefunguje.
son.

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 17 kvě 2008 14:33

často maj problém na serveru,tohle je ten případ,musíš aktualizaci stáhnout ručně...
http://www.lavasoft.com/support/securitycenter/blog/ tam vpravo nahoře klikni na SE,stáhne se ti soufor defs,ten zkopíruj a nahraď ve složce s Ad-Aware a je to ;-)
nechtělo se mi kvuli tomu stahovat celou novou verzi programu,když sem s touhle spokojen...
Naposledy upravil(a) benik.martin dne 17 kvě 2008 14:40, celkem upraveno 1 x.
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 17 kvě 2008 14:36

já to měl před tím v poho.V nastavení jsem si tam taky změnil domovskou stránku a po každé se mě to pak zeptalo,jestli jí chci přepsat,nebo ne.Teď se mě to ale neptá a automaticky to přepisuje na msn.com

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 17 kvě 2008 17:13

Jestli mě paměť neklame tak to je kvůli snadnějšímu přechodu na placenou verzi, kdy po zadání licence můžeš využívat výhody které poskytují placené verze.

Záleží co máš za domovskou stránku nastavenou v prohlížeči. Pokud se jedná o seznam.cz tak tady najdeš k tomu víc informací, jak to udělat aby ti ji nepřenastavoval: Ad aware 6.2.0.206 SE Personal
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 17 kvě 2008 17:24

já ale nemám SEčko.Mám 2007,tak to bude jiný.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 17 kvě 2008 18:14

Je tam řeč o verzi 2007, to je jen název tématu Ad aware SE... : Ad aware 6.2.0.206 SE Personal, případně pak v tomto návodu je to zmíněno také: AS - Ad-Aware 2007 Free
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 17 kvě 2008 19:38

benik.martin píše:často maj problém na serveru,tohle je ten případ,musíš aktualizaci stáhnout ručně...
http://www.lavasoft.com/support/securitycenter/blog/ tam vpravo nahoře klikni na SE,stáhne se ti soufor defs,ten zkopíruj a nahraď ve složce s Ad-Aware a je to ;-)
nechtělo se mi kvuli tomu stahovat celou novou verzi programu,když sem s touhle spokojen...

jo tak zablokovat přepis domovské stránky se mi podařilo,díky.Co se ale týče "nahradit tento soubor",tak jsem narazil na menší problém :-( .Nemůžu tento soubor v té složce ad-aware najít.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 18 kvě 2008 12:39

To co psal benik.martin, to se týká verze SE. Jak jsi řekl tak máš verzi 2007 a tam to je jinak. To ti nefungují aktualizace přes program, že to chceš stahovat ručně?

Na již zmíněné stránce si musíš stáhnou soubore core.zip a ten pak rozbalit do následujícího adresáře:
c:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Lavasoft\Ad-Aware 2007\ a v něm přepsat soubor core.aawdef
Aby jsi se dostal do zmíněné složky, budeš si muset zapnout zobrazení skrytých souborů a složek.

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 18 kvě 2008 12:47

tak já to tam psal,že je řeč o SE a já už mám 2007.Nakonec jsem to stáhnul jinde a aktualizace už se stahujou v poho.Takže můj problém vyřešen.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”