Vadí to?
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vadí to?
viklat, né vyklat, nejni to ve vyjmenovanejch slovech přece
máš mezi bednou a deskou distanční podložky?

xbs píše:viklat, né vyklat, nejni to ve vyjmenovanejch slovech přecemáš mezi bednou a deskou distanční podložky?
Ano mám mezi bednou a deskou distanční podložky
Ano vadí to, Deska má držet jako přibitá.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
Co se potom vikla ?
Distancni sloupky se viklat nemuzou, deska ktera je do vsech distancnich sloupku
prisroubovana se take viklat nemuze.
To se nemuze ani hnout, nedovedu si predstavit co je spatne ze se deska muze pohnout.
Distancni sloupky se viklat nemuzou, deska ktera je do vsech distancnich sloupku
prisroubovana se take viklat nemuze.
To se nemuze ani hnout, nedovedu si predstavit co je spatne ze se deska muze pohnout.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Přešroubovat distanční šroubky já jednou měl bednu s atx formátem a byly tam sloupky rozestavené na ITX desku takže spodní část desky nebyla přichycena.
Myslím tím to že jsem si to samozřejmě pak rozestavěl podle desky jen mi takhle přišla nastavená na ITX desku né že jsem to tam nechal špatně jsem to popsal :)
Myslím tím to že jsem si to samozřejmě pak rozestavěl podle desky jen mi takhle přišla nastavená na ITX desku né že jsem to tam nechal špatně jsem to popsal :)

Naposledy upravil(a) Nitram1980CZ dne 09 čer 2020 23:38, celkem upraveno 1 x.
To je téma. Uvezu to, pane Lorenc?
Jakto sloupky rozestavene ? Sloupky si das prece jak potrebujes ty, podle pouzite desky.
Staci je prece vysroubovat a dat je tam, kam patri - tedy jen tam, kde jsou v zakladni desce otvory na srouby.
Ano - je jednodussi neprisroubovat cast desky nez presunout distancni sloupky kam patri a obvykle
to nicemu nevadi, pokud deska v tom miste neni namahana v ohybu.
Neverim tomu, ze ATX skrin nema zavity v plechu vsude tam, co jsou u ATX desky otvory na srouby,
ty diry jsou vsude kde urcuje ATX standard - tedy vzdy musi jit dat sloupky vsude tam co jsou otvory.
Sloupky je nutne dat jen tam, co jsou otvory na srouby - vsechny ostatni sloupky pryc, pokud jsou pod deskou
jinde nez je otvor na sroub, mohou zpusobit zkrat. Mimo desku je to fuk.
Deska prisroubovana na sloupky ve vsech montaznich bodech se NEMUZE viklat.
Pevne doufam, ze nikoho neprekvapil fakt, ze distancni sloupky jdou vysroubovat a prisroubovat vsude
tam, kde je na to v plechu pripraveny zavit. Tzn na kazdou zakladni desku musi aspon 6-7 sloupku jit,
idealne vsechny - tzn po vsech okrajich + nekolik uprostred. Uz po prisroubovani 2 sroubu se deska ani nehne.
Staci je prece vysroubovat a dat je tam, kam patri - tedy jen tam, kde jsou v zakladni desce otvory na srouby.
Ano - je jednodussi neprisroubovat cast desky nez presunout distancni sloupky kam patri a obvykle
to nicemu nevadi, pokud deska v tom miste neni namahana v ohybu.
Neverim tomu, ze ATX skrin nema zavity v plechu vsude tam, co jsou u ATX desky otvory na srouby,
ty diry jsou vsude kde urcuje ATX standard - tedy vzdy musi jit dat sloupky vsude tam co jsou otvory.
Sloupky je nutne dat jen tam, co jsou otvory na srouby - vsechny ostatni sloupky pryc, pokud jsou pod deskou
jinde nez je otvor na sroub, mohou zpusobit zkrat. Mimo desku je to fuk.
Deska prisroubovana na sloupky ve vsech montaznich bodech se NEMUZE viklat.
Pevne doufam, ze nikoho neprekvapil fakt, ze distancni sloupky jdou vysroubovat a prisroubovat vsude
tam, kde je na to v plechu pripraveny zavit. Tzn na kazdou zakladni desku musi aspon 6-7 sloupku jit,
idealne vsechny - tzn po vsech okrajich + nekolik uprostred. Uz po prisroubovani 2 sroubu se deska ani nehne.
Souhlas
- Mr. Incognito
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Celkem by mě zajímalo foto vnitřku té skříně
.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”