Ahoj lidi, dnes jsem zapnul PC s tím že jdu hrát, ale při zapnutí jakékoliv hry mám nanejvýš 5 FPS... ještě včera vše šlo normálně. Usoudil jsem že to je grafickou kartou ale když jsem se koukal na internet tak vždy když bylo něco špatně s GK tak blbnul i obraz atd. Na FB skupině mi jeden člověk doporučil aktualizaci ovladače, tovární nastavení a kontrolu grafiky jestli se točí větráček. I po všech radách problém přetrvává, nejsem žádný znalec takže potřebuji radu od vás profíků

. Již pár měsíců mi windows občas vyhodí chybu pevného disku, ale nijak jsem to neřešil protože PC sám o sobě fungoval. přibližně 2-3 měsíce zpět mi začal blbnout obraz, myšleno že při zapnutí PC se mi změnilo rozlišení obrazu kdy vše bylo malé a rozmazané takže jsem vždy musel vypnout PC třeba i 20krát než se mi rozlišení vrátilo do normálu. Když se PC zapnul v tom špatném rozlišení zkusil jsem rozlišení změnit po přihlášení v nastavení. Ale žádná jiná volba rozlišení se nezobrazovala. Takže má otázka zní, čím může být zaviněné že ze dne na den nerozjedu ani online klikačku bez toho aby se sekala. Po případě jaké je řešení.
Předem Děkuji za rady