Bohužel všechny Blu-ray mechaniky (pardon, myslel jsem, že se píší Blue-ray

) jsou oproti DVD mechanikám o dost delší (já bych si tipl tak o 20%).
5.25" pozice jsem u bedny Zalman Z3 Plus samozřejmě zkoušel obě - v horní pozici mém případě překáží ATX 24-pin konektor na základní desce a ve spodní pozici překáží nějaká součástka (nějaký šváb) na základní desce.
PS: Takhle bedna nemá ani tu ozdobnou plastovou serepetičku před mechanikou, takže ani ta nezpůsobuje větší délku mechaniky.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 20 minutách 30 vteřinách:Re: Jakou vybrat case pro Blu-ray mechaniku?Tak jsem to vymyslel trochu jinak, potřebuji mít jistotu, že mechanika nebude narážet do základní desky.
https://www.czc.cz/264415,230174,176897 ... 95296/kodyDotazy:
1.) CPU + MB by k sobě měly bez problémů jít, bude to fungovat?
2.) Půjdou do téhle bedny namontovat 2x 3.5" HDD + 1x 2.5" SSD? Dle popisu píšou, že jo, ale nejsem si jistý, že se do toho kovového věžáku za zdrojem všechny tyhle disky naráz vejdou. 2x 3.5" HDD je v pohodě, ale konkrétně to SSD mi není moc jasné, protože u Zalman Z3 Plus se SSD instaluje nad ten kovový věžák, ale pacičky mají mnohem menší šířku než pro 3.5" HDD. Tahle bedna má na věži pacičky o stejných rozměrech jako pro 3.5" HDD. Jak do téhle bedny tedy namontuji SSD?
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 7 vteřinách:Re: Jakou vybrat case pro Blu-ray mechaniku?Nejsou ty sloty pro SSD náhodou tohle?
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 51 minutách 39 vteřinách:Re: Jakou vybrat case pro Blu-ray mechaniku?Tak nakonec easy. Myslel jsem si to dobře, slouží to pro instalaci SSD.
Zbývá tedy poslední dotaz: Půjde ta základní deska + CPU k sobě?