Naj pc do 750 eur
Naj pc do 750 eur
ahojte mohli by ste mi prosím vás zostaviť pc na strih videa tvorbu hudby a proste by som potreboval CPu s co najviac jadier ale budem hrávať aj nejaké hry ale to menej. Zatial aký mám prehlad je to ze by som mohol pouzit AMD R 3700 a Invidiu 1660 super
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Naj pc do 750 eur
zatial si počkej na nový Ryzeny, vycházej začátkem októbra... jo a je to nVidia, ne Invidia 

- Mr. Incognito
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Není to nVIDIA?
Je to NVIDIA (primo maji na webu ve standardech pro grafiku, ze vsechna pismena se pisou velka)
Pockal bych take na ten ZEN3 a Ampere (3060) nebo NAVI, jen aby to zase nebyl paperlaunch jako 3080,
kdy se par vyrobenych kusu prodalo za pul minuty a bude se mesice cekat na dalsi. Pak bude mit AMD
s NAVI vyhodu uz jen v tom, kdyz bude mit karty skladem.
Jestli to nespecha, je par tydnu pred uvedenim novych procesoru i grafik, tedy doba krajne nevhodna na
nakup novych komponent - klesaji ale ceny pouzitych grafik.
Pockal bych take na ten ZEN3 a Ampere (3060) nebo NAVI, jen aby to zase nebyl paperlaunch jako 3080,
kdy se par vyrobenych kusu prodalo za pul minuty a bude se mesice cekat na dalsi. Pak bude mit AMD
s NAVI vyhodu uz jen v tom, kdyz bude mit karty skladem.
Jestli to nespecha, je par tydnu pred uvedenim novych procesoru i grafik, tedy doba krajne nevhodna na
nakup novych komponent - klesaji ale ceny pouzitych grafik.
Pocul som ze karty RTX 20 pojdu cenou dole je mozne ze sa tostanu na taku cenu ze sa mi oplatí to zakomponovať to tohto pc
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”