Kombinace
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kombinace
takovou presne kombinaci mam a bez problémů....
Fajn na odkráblování pc. Používat tolik věcí najednou se často nevyplácí.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, to nelze s určitostí říci, každé řešení má své výhody a nevýhody
Eset Smart Security
+
Nebudeš muset řešit případné konflikty mezi rezidentními štíty a nebudeš mít spuštěno tolik programů.
-
-spolehlivost-Pokud Eset selže, tak jsi absolutně bez ochrany.
-přehlednost a větší možnosti nastavení-Eset Smart Security sice disponuje detailním nastavením, ale osobně si myslím, že např. v samotném firewallu si vše nastavíš lépe a přesněji.
Kombo
+
-zdarma-takovéto řešení lze sestavit z freeware programů
-snadný přehled-Programy můžeš lépe kontrolovat a ve výsledném efektu dostáváš i detailnější informace.
-
Tady nelze napsat nic nového-prostě obrácené + u Esetu.
V konečné fázi je to na tobě.Je to vše věcí uživatele, co mu bude vyhovovat.
Osobně se mi osvědčila kombinace Avira-Spyware Terminator-Kerio nebo Outpoost, ale na Eset Smart Security jsem slyšel také jen chválu.
Jinak v sekci FAQ najdeš článek, který se právě bezpečnostními balíky zabývá.
Eset Smart Security
+
Nebudeš muset řešit případné konflikty mezi rezidentními štíty a nebudeš mít spuštěno tolik programů.
-
-spolehlivost-Pokud Eset selže, tak jsi absolutně bez ochrany.
-přehlednost a větší možnosti nastavení-Eset Smart Security sice disponuje detailním nastavením, ale osobně si myslím, že např. v samotném firewallu si vše nastavíš lépe a přesněji.
Kombo
+
-zdarma-takovéto řešení lze sestavit z freeware programů
-snadný přehled-Programy můžeš lépe kontrolovat a ve výsledném efektu dostáváš i detailnější informace.
-
Tady nelze napsat nic nového-prostě obrácené + u Esetu.
V konečné fázi je to na tobě.Je to vše věcí uživatele, co mu bude vyhovovat.
Osobně se mi osvědčila kombinace Avira-Spyware Terminator-Kerio nebo Outpoost, ale na Eset Smart Security jsem slyšel také jen chválu.
Jinak v sekci FAQ najdeš článek, který se právě bezpečnostními balíky zabývá.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zlobyl: ESS má celkem detailně nastavitelný samotný FW, takže žádný problém (není to samozřejmě žádný hardcore jako třeba Jetico). 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
sáhnul bych po ESS. sečti si využití paměti a CPU u kombinace a porovnej to s využitím u ESS. za ESS bych dal ruku do ohně. je to opravdu skvělý nástroj s kterým neprohloupíš a navíc AVAST 4.8 už má antispyware štít, takže by byl Spybot zbytečný
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nahradí mi ESS všechyn ty moje programy, nebo mám některý ponechat?
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to kompletní řešení, není nutný mít další programy - ESS už notný čas používám a absolutně bez problému (pokud jo, nevím o něm). 

Takže ESS obsahuje i NODa?
Ano, Eset Smart Security má v sobě:
Antivir, Antispam, firewall a Antispyware.
Antivir, Antispam, firewall a Antispyware.
AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
Mužete mi prosim napsat kolik vam ESS zabira pameti,abych to mohl porovnat se souctem co běží mě. D2kuju
Prosím, jaké má u vás ESS využití paměti. Děkuju
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”