Demence lidí...

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Demence lidí...

Příspěvekod Owner » 24 kvě 2008 12:51

Kašli na ně , jestli ti ještě budou psát ,tak napiš , že jsi agent FBI a že jim zničíš pc. :lol: :lol: :lol:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Reklama
ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 24 kvě 2008 13:24

Stačí jim nakecat, ře icq je placené a jestli budou mít soucit s rodiči odejdou. :D
Nevím, takovéhle blbosti mi jeste nikdo nepsal.. a co stím ekzemem? nebodou to nějací spolužáci? :lol:

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 26 kvě 2008 01:10

karlos píše:Vůbec bych to neřešil a už vůbec bych nekomunikoval tak dlouho. Po druhé větě o h...ně bych ukončil spojení. A ještě malý postřeh ze života. Ty nejkrásnější baby chodí s těma nejstrašnějšíma chlapama. Takže ti dva "hezouni" si můžou jít přeleštit... :wink:

Proč je tomu tak?

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 26 kvě 2008 06:37

Možná i proto, že každá ženská chce podvědomě ochránce, drsňáka. A co si budeme povídat, metrosexuál s hladce oholenou tváří, tak vedle chlapa s tváří zjizvenou od neštovic, vypadá jen těžko... :wink:
Mám kamaráda, který má od dětství ve tvářích obrovské jizvy od nějakého meningokoka. Všechny jeho ženský mohly dělat z fleku modelky.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 26 kvě 2008 09:21

karlos píše:Možná i proto, že každá ženská chce podvědomě ochránce, drsňáka. A co si budeme povídat, metrosexuál s hladce oholenou tváří, tak vedle chlapa s tváří zjizvenou od neštovic, vypadá jen těžko... :wink:
Mám kamaráda, který má od dětství ve tvářích obrovské jizvy od nějakého meningokoka. Všechny jeho ženský mohly dělat z fleku modelky.

Tak to zase u nás , to všechny baby letí na chlapy typu toho buzeranta z toho school muzikálu nebo na naše třinecké hokejisty . stejně všechno poserou ! :lol: :lol: :lol:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 26 kvě 2008 09:46

Zdravím a jak už bylo řečeno, řešíme tady neřešitelné. Buď to psaly děti, kterým vůbec nedochází, co právě dělají nebo naopak někdo, kdo to ví až moc dobře a potom nestojí ani za jediné slovo, natož za nějaké trápení se. Ani jeden z nich si neuvědomuje, že ho může v životě potkat ještě něco mnohem horšího.
A proč si ženský vybírají ty "nejstrašnější" mužské? Nebývá to jen u ženských, může to být i naopak a je pro to docela prosté vysvětlení. Jsou dva typy lidí, jedni vybírají podle peněženky, značky auta, honosné vily nebo společenského postavení, ti druzí vybírají srdcem. Nekoukají na pomíjivou zevní krásu, ale na krásu duše, charakteru, na to, jaký ten druhý ve skutečnosti je. Tyhle hodnoty zůstávají celý život, všechno ostatní čas poznamená- tvář pokryjí vrásky, postava se změní...zůstane jen to, co je pravou tváří člověka, to jaký je.
Ignoruj podobné výkřiky, fakt to za to nestojí, i když to zabolí nebo zamrzí. Otoč se k těm, kteří tě mají rádi takového, jaký jsi - k rodině, přátelům, blízkým lidem. Ostatní nestojí za to, aby ses kvůli nim trápil.

lipes11
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod lipes11 » 26 kvě 2008 10:08

Zdar..
nevím sice kolik je ti let, ale v určitém věku tohle jistě zamrzí.. a rada? Kašli na takovýhle kecy.. Řekni si, že tihle ubožáčci ti nesahají ani po
kotníky.. prostě jim neodpovídej, nediskutuj s nima a ono je to přestane bavit..když jim budeš odpovídat a snažit se s nima bavit tím jim jen dáváš prostor k blití dalších nesmyslů.že bys lidi tohoto typu o něčem přesvědčil tomu nevěř.. to prostě nejde. Měj se.. L.P.

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 26 kvě 2008 14:25

Přesně tak, nezáleží na tom, jak člověk vypadá, zaleží na tom, jaký je. Alespon mně na vzhledu nezáleží...

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 kvě 2008 15:11

Pánové možná že to s tím ale vůbec nesouvisí dovolil bych si ale jeden vševysvětlující citátek, když nic jiného alespoň mě pobavil a snad i vás pobaví. Bo nic se nejí tak horké jak se to uvaří a na každý prase už se někde vaří voda.
Možná, že puberta je jeden z nástrojů, jak příroda pečuje o lidský rod, aby nevyhynul.
Protože člověk by asi nikdy dobrovolně neopustil to bezpečí vlastní rodiny, kde je o něj postaráno milujícími rodiči a rodiče by asi těžko přenesli přes srdce, že to rozkošné a bezproblémové dítě najednou odchází. Ale pak přijde spásná puberta a z toho rozkošného dítěte se stane nesnesitelný jedinec, který opovrhuje svými rodiči, jejich hudbou, jejich oblečením, jejich životním stylem, takže nakonec jednou, když praští dveřmi a odejde, rodiče to jakž takž přežijí.
A co je zajímavé, že hned venku na toho nesnesitelného jedince čeká jiný nesnesitelný jedinec, ovšem opačného pohlaví, který také před chvílí někde praštil dveřmi a ti dva nesnesitelní pocítí k sobě tak neuvěřitelnou náklonnost, že spojí své životy a stanou se z nich ti báječní milující rodiče, od kterých by žádné dítě neodešlo, nebýt puberty.
Je to podle mě velmi rozumné, a co příroda dělá, dobře dělá.
Marek Eben
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 26 kvě 2008 18:47

Souhlasím se vším, co tu zaznělo.

Nezaobírej se takovými emocionálními výlevy nějakých intelektuálních zakrslíků.A každého takového ubožáka třeba odpálkuj tím, že se nebavíš s lidmi, kteří nedokáží vypočítat druhou mocninu imaginární jednotky a ihned je dej do ignorovaných!

A nic si z toho nedělej-vždyť člověka nedělá ta vnější schránka, ale to uvnitř.
A navíc smát se člověku, který za své problémy nemůže je čistý hienismus.

Osobně jsem se snažil člověka nikdy nerozlišovat podle intelektu, sexuální orientace nebo vzhledu a jiných takových věcí, které lidi bohužel často berou jako to hlavní měřítko.Docela je mi těch lidí líto, protože se pak ne svou vlastní vinou dostávají většinou na okraj společnosti.

Každopádně tobě přeji, aby se ti ten ekzém zlepšil a lidi ve tvém okolí pochopili, že jsi úplně normální člověk. :teeth:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

guest

Příspěvekod guest » 26 kvě 2008 18:50

Jan Pašek píše:Pánové možná že to s tím ale vůbec nesouvisí dovolil bych si ale jeden vševysvětlující citátek, když nic jiného alespoň mě pobavil a snad i vás pobaví. Bo nic se nejí tak horké jak se to uvaří a na každý prase už se někde vaří voda.
Možná, že puberta je jeden z nástrojů, jak příroda pečuje o lidský rod, aby nevyhynul.
Protože člověk by asi nikdy dobrovolně neopustil to bezpečí vlastní rodiny, kde je o něj postaráno milujícími rodiči a rodiče by asi těžko přenesli přes srdce, že to rozkošné a bezproblémové dítě najednou odchází. Ale pak přijde spásná puberta a z toho rozkošného dítěte se stane nesnesitelný jedinec, který opovrhuje svými rodiči, jejich hudbou, jejich oblečením, jejich životním stylem, takže nakonec jednou, když praští dveřmi a odejde, rodiče to jakž takž přežijí.
A co je zajímavé, že hned venku na toho nesnesitelného jedince čeká jiný nesnesitelný jedinec, ovšem opačného pohlaví, který také před chvílí někde praštil dveřmi a ti dva nesnesitelní pocítí k sobě tak neuvěřitelnou náklonnost, že spojí své životy a stanou se z nich ti báječní milující rodiče, od kterých by žádné dítě neodešlo, nebýt puberty.
Je to podle mě velmi rozumné, a co příroda dělá, dobře dělá.
Marek Eben

Honzo, Ebena mám rád! Kéž by takovejch moudrejch lidí bylo víc.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 27 kvě 2008 06:18

Zcela OT k Marku Ebenovi
Před pár lety zpívaly naše děti (dnes již všichni plnoletí) na jedné akci nadace Šance, kde večer uváděl Marek Eben. Překvapilo mě, jak je droboučký. V televizi vypadá, jako robustní chlapák a v reálu jsme měli pomalu strach mu stisknout ruku :wink: Jinak souhlasím, že je to příjemný a moudrý člověk.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”