Nemá náhodou někdo skušenosti s namountováním image cd-rom. do virtuální mechaniky(daemon tool,alcohol120 apod.) přes konzoli ?
Jde mi o to jestli by se nedal utvořit script který umístím na plochu pro namountování určitého image do virtualní mechaniky. Pro některé je totíš trochu složité hledat ovládání natož pak hledání image.
Děkuji za pomoc.
Vitualní mechanika
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vitualní mechanika
do jaké konzole? PC je v podstaťe taky konzole
Měl jsem na mysli příkazový řádek.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No , napiš tvůrcům , oni ti odpoví ,jestli to jde. Jinak kdyby si chtěl něco automatizovaného , tak by to chtělo , jak si vzpomínám nějaký prográmek , který naprogramuješ (nahraješ mu cestu myší a kliky) a on si to zaznamená a potom jednodušje "přehraje" . (Něco podobného je ve hře runescape , myslím ,že se to jmenuje autoclicker).
Jinak přes příkazový řádek by to možná šlo ,ale to už já nevím .. Napiš jim @ nebo se tu snad ozve někdo moudřejší , kdo ví něco o scriptech atd. .
Jinak přes příkazový řádek by to možná šlo ,ale to už já nevím .. Napiš jim @ nebo se tu snad ozve někdo moudřejší , kdo ví něco o scriptech atd. .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Alcohol 120% měl už ve svých starých verzích v kontextové nabídce u virtuální mechaniky volbu připojit/odpojit Image i se seznamem těch nedávno připojených. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale on chce asi mountnout mechaniku s inmage pomocí příkazu přes cmd , který bude (příkaz) umís'těn v zástupi.... 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, pokud ti jde o tu možnost ovládání, tak by ti možná stačil klasický DOSovský příkaz SUBST. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2289
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51