zrychlené hry

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

vitis
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

zrychlené hry

Příspěvekod vitis » 27 kvě 2008 15:53

Zdravím,
mám takový divný problém. Rád si sem tam zahraju hry, takže sem upgradoval PC. Teď mám Leadtek Winfast 7900GTX, Gigabyte GA-K8NF-9 s939, Athlon X2 4200+, 2GB Patriot a 450W PSU (eurocase, na lepší nejsou money :-( ), všecko bylo přetaktovaný až teda do doby řešení tohoto problému. A teď teda k problému. Když zapnu nějakou hru (např. Flatout2, CMR: DiRT a některé další) tak nejedou normálně´, ale jakoby sekaně zryvhleně. tj. chvíli šlapou v pohodě a pak se najednou zrychlí a pak zase zpomalí, no a takhle furt dokola. Je to dost otravný, tohle konrétně to dělá u Dirtu jinak v Flatou jsou zrychlené jen animace v menu (jen některé). O PC ledascos vím ale tohle fakt moc. Nepomohl ani reinstal aplikací a XP. Já bych tedy potřeboval tento problém vyřešit

Díky
Naposledy upravil(a) vitis dne 27 kvě 2008 20:49, celkem upraveno 1 x.

Reklama
xalfons2
Level 3
Level 3
Stav:

Re: zrychlené hry

Příspěvekod xalfons2 » 27 kvě 2008 16:02

Měl jsem stejnej problém všechno opravil AMD Dual-Core Optimizer:
http://www.amd.com/us-en/assets/content ... /Setup.exe
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W

vitis
nováček
Stav:
Kontakt:

Re: zrychlené hry

Příspěvekod vitis » 27 kvě 2008 16:43

Mno tak to je jiný kafe teďkonc :) ... fakt moc díky ... nevíš jak mi to ulehčilo život, máš jednoho dlužníka navíc :wink:

Zpět na “Problémy s hardwarem”