Zdravim. Dokazal by mi nekdo prosim doporucit notebook na Vanoce pro rodice? Nemaji zadne velke naroky, prevazne se tam budou koukat na filmy, takze idealne neco kolem 15.6".
Jelikoz jsou vazne nenarocni, chtel bych se vlezt idealne do neceho ~10,000 - 11,000 Kč.
Budu rád za jakékoliv info. Heureka na me hazi nejaky Asus od Electro Worldu, ktery mi jako lajkovi prijde trochu shady.. Dekuji a hezke svatky vsem! Dex
Chceš notebook v ceně telefonu střední třídy, problém je, že všechno použitelný (v téhle ceně jenom repas) se vykoupilo kvůli online výuce. Viděl bych to na nějaký mATX PC napojený k televizi (pokud na filmy)?
Nebo jestli někdo zahlédl nějaký Ačkový kousek někde...?
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Ahoj, tak ještě bych rád poprosil ohledně rady s výběrem vhodného Gpu. Pc hp z620 jsem zprovoznil, cpu je 2x xeon e5 2665,128gb ram a grafika je firepro v4900. Pc používám na domácí plex server, ovládání 3d tiskáren s klipperem, slicování a...
Poslední příspěvek
Tak abych to uzavřel. Narazil jsem na problémy s výkonem při streamování videí s titulkama-tenhle xeon sice transkódování jednoho videa ještě dává ale jakmile se pustí něco i na jiné televizi, tak už výkon nestačí. Bohužel neumí QSV a upgrade CPU na...
Ahoj, chtěl bych bratrovi koupit na vánoce PC, ať mi neleze na to moje, tak se chci zeptat jestli nevíte kde se dá sehnat něco zajímavého za slušný peníz.(max 15 000) Nějak se mi to nechce stavět a jemu postačí i nějaký pre-build. Účelově je to na...
Poslední příspěvek
...PC ...ať mi neleze na to moje... A jaké komponenty má to tvé PC, konkrétně CPU, grafika, RAM?
Ukázka z bazaru za 12000. Ne že doporučuji prodejce, neznám ho:
Ahoj, brzy mi začíná práce z domova jako programátor.
S přítelkyní máme pokoj kde mam i stůl, kde budu pracovat.
Vstávám dříve než přítelkyně a proto bych nerad používal mechanickou klávesnici co mam teď , dělá neskutečný kravál.
Na tiktoku na mě...
Poslední příspěvek
...proto bych nerad používal mechanickou klávesnici co mam teď ...
...mam mech.klavesnici asi za 1000kc a je dostačující. Proto bych nerad investoval víc než tolik. Nejlépe alza.