Varování-nesnažte si založit něco na Bloggeru Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Varování-nesnažte si založit něco na Bloggeru
A jakou máš verzi, já 9.1 - možná je to v tom.
Problém byl v neaktualizované Opeře, nikoli aplikaci Blogger.com. Pracuji tam se 3 (třemi) bloggy, které poskytují dost možností i pro náročnější uživatele a stále je Google vylepšuje. K napravení nesprávného nebo chybného dojmu z threadu zde, doporučuji (a nepovažujte to prosím,za jakési zviditelnění) návštěvu těchto webových stránek aplikace Blogger.com zde ,nebo z odkazu v podpisu. george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Pohlaví:
Tak dál. Opera je aktualizovaná, ale stále to nejde a není to problém mezi klávesnící a židlí, jak psal školák owner.
Pokud to zkusím z Opery, pak to chce majl a ten majl si to ověřuje.
Pokud z IE, tak tam můžu napsat úplnej blábol, jen tam musí být zavináč aby se tvářilo jako majl a hned mne to pustí.
To nemá logiku.
Blog mám hotovej, z Opery ho můžu prohlížet, ale přihlásit se musím z IE.
Pokud to zkusím z Opery, pak to chce majl a ten majl si to ověřuje.
Pokud z IE, tak tam můžu napsat úplnej blábol, jen tam musí být zavináč aby se tvářilo jako majl a hned mne to pustí.
To nemá logiku.
Blog mám hotovej, z Opery ho můžu prohlížet, ale přihlásit se musím z IE.
Neprovedl jsi novou čistou instalaci Opery, jak jsem ti radil,kde by byly zaručeny nepoškozené soubory Opery.Jak se to dělá jsem ti dával odkaz na [url=http://wiki.operacesky.net/Jednouživatelská_instalace]wiki[[url=][/url]/url]
Nevím ani jestli používáš Wand dat, nebo jak se přihlašuješ a tudíž i tam může být chyba, poškození souboru, nebo tvoje vlastní, ale spíše jsi nedal na rady a aktualisoval jsi do starého adresáře.
doporučuji zkusit čistou, jednouživatelskou instalaci classic installeru - do nové složky a vyzkoušet.
Ještě je možno zkusit nastavit v místním nastavení- Maskovat nebo Identifikovat jako IE (u původní Opery)
george
Nevím ani jestli používáš Wand dat, nebo jak se přihlašuješ a tudíž i tam může být chyba, poškození souboru, nebo tvoje vlastní, ale spíše jsi nedal na rady a aktualisoval jsi do starého adresáře.
doporučuji zkusit čistou, jednouživatelskou instalaci classic installeru - do nové složky a vyzkoušet.
Ještě je možno zkusit nastavit v místním nastavení- Maskovat nebo Identifikovat jako IE (u původní Opery)
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4187
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2472
-
od petr22
29 črc 2024 22:38
-
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5770
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
Zpět na “Komunikace na internetu”