Zdravím,
už nějaký ten čas mám myš Logitech MX518, což je produkt převážně pro profesionální hráče her online. Na starém PC jela výborně, ale na novém s ní mám dost velkej problém.
Občas, a že to teda není jednou za měsíc, se stane, že v klídku hraju Call of Duty 2, a najednou prostě myš jako bych ji vypojil z PC. Po chvíli sama od sebe najede. Někdy ale ani to ne a musím ji odpojit a znovu zapojit do PC. Teď to začalo dělat i v oknech, nevím co s tím. Ovladače tam mám ty, které byly u myši přiloženy.
Je pravda, že jsem na ni po cestě z turnaje omylem vylil trochu Coly, ale pak jsem ji důkladně vyčistil a půl roku normálně používal. S příchodem nového PC (MSI P35 Neo2, Radeon HD3870, 2048 MB RAM, Core2duo 2,33 GHz) to ale takhle blbne.
Nevěděl by někdo, co s tím? Je to o nervy :) Dík moc.
Občas mi vypne myš - hlavně u hraní her
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Občas mi vypne myš - hlavně u hraní her
Nejspíš nalomený kabel. Vetšinou se nalomí přímo u myši kde je nejvíc namáhán na ohyb. Musíš vyměnit nebo zkrátit kabel. Nejlépe když to svěříš někomu kdo má mikropájku.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zkus odinstalovat ovladače - já když jsem měl ovladač tak mi to házelo modrou smrt jakmile jsem je odinstaloval, všechno frčelo v klídku
za zkoušku nic nedáš
za zkoušku nic nedáš
El Diablo píše:Nejspíš nalomený kabel. Vetšinou se nalomí přímo u myši kde je nejvíc namáhán na ohyb. Musíš vyměnit nebo zkrátit kabel. Nejlépe když to svěříš někomu kdo má mikropájku.
No je pravda, že kabel tu nemám úplně nejideálnějc, ohýbá se dost, to mě nenapadlo :). Jinak to bych řekl tátovi, je elektro-inženýr a pájku a kablíky má v malíku :) Díkec.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11344
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39