na radu ostatních z této stránky zakládám novou diskuzi. Potom co mi jiní řekli, ať kašlu na ntb a pořídím PC se sem obracím hlavně na lidi, co mi jsou schopní doporučit již hotovou sestavu nebo i návrh. Vím, že je teď nedostatek grafických karet, proto klidně tip již na hotovou sestavu, v které budu moct časem grafiku vyměnit, až opět skladem budou. Na radu co mi byla dána by měl PC splňovat toto a to desku, co umí Ryzen G a má trochu rozumné výstupy na monitor, aby se po dokoupení dedikované grafiky nemuselo nic řešit a jen se přendal kabel monitoru z desky do grafiky.
Co se mých požadavků a využití PC týče. Na PC bych si ráda zahrála hry jako Witcher 3, RDR 2 a časem třeba i Cyberpunk, ale zároveň bych ho ráda využila i na jiné věci (grafika, možná animace). Nemusí to být to nejlepší na trhu, proto je rozpočet max 25 000 Kč s tím, že jsem v nejhorším schopná to navýšit na těch 30 000 Kč. Co je nutné je to, aby to bylo již s operačním systémem, nejlépe Win 10 64bit a ráda bych, kdyby to bylo i s příslušenstvím, hlavně s monitorem.
Snad jsem takto napsala vše potřebné a nikdo mě za to nebude bičovat Na jakýkoliv dotaz nebo něco, co jsem napsala zle odpovím, vysvětlím a případně děkuji za tipy, návrhy.