notebook HP

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Dawe.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

notebook HP

Příspěvekod Dawe. » 04 čer 2008 18:21

Ahoj. Dneska jsem si pořídil noťas HP 6750 a potřeboval bych pár rad. Když ho mám vyplý a nabíjím ho, jak poznám že už je dostatečně nabit? Na co je tam ten disk RECOVERY a složka SWINSTAL bo tak nějak.

Reklama
kyklop
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: notebook HP

Příspěvekod kyklop » 04 čer 2008 18:36

RECOVERY CD (převzato z Alza.cz, abych to nemusel psát po svém):
Jedná se o upravený obraz operačního systému pro konkrétní model notebooku nebo počítače. Obsahuje v sobě už nainstalované ovladače pro veškerý osazený hardware. Po nainstalování nebo obnově systému z tohoto disku lze notebook okamžitě používat bez nutnosti dodatečných instalací ovladačů.

AD baterie: já to poznám tak, že mi zhasne červená kontrolka na NTB, ovšem jak to má HP, nevím.

AD adresář SWINSTAL: Tam se rozbalují instalace pro notebook, jako např. ovladače a různé utility pro běh noťase. Takže taková jiná Temporary složka.
AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500

Dawe.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Dawe. » 04 čer 2008 19:03

Ta složka SWINSTAL má okolo 3GB. Prohlížel jsem ju jen tak letmo a přišlo mi že tam jsou spoštěče pro instalace různého HW. Takže ju nemužu jen tak smazat?

ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 04 čer 2008 21:25

Na podobnou sérii HP notebooku sem četl recenzi, kde se psalo, že má pouze (asi) tři kontrolky. Nevím jesti nějaká připadá baterii. V každém případě na to existují programy:
http://www.stahuj.centrum.cz/?g[s]=baterie
+ recenze na jeden z nich
http://www.zdarma.org/view.php?cisloclanku=2005122801

Zdendys75
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zdendys75 » 04 čer 2008 23:46

HPčko mám taky.Myslím,že kontrolka na beterii tam bude.Pokud tam strčíš kabel,tak svítí oranžově a po nabítí to je asi jasný.Myslím ale,že tento dotas je zbytečný.Dá se to krásně zjistit :smile:

kyklop
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod kyklop » 05 čer 2008 06:19

Dawe píše:Ta složka SWINSTAL má okolo 3GB. Prohlížel jsem ju jen tak letmo a přišlo mi že tam jsou spoštěče pro instalace různého HW. Takže ju nemužu jen tak smazat?

Ano, tato složka by se měla dát smazat, jsou to jen rozbalené instalace.
AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”