Zdravím,
mám problémy při načítání stránek a to ve všech prohlížečích které jsem zkoušel (Firefox, IE, opera). Když kliknu na odkaz nebo napíšu adresu do adresního řádku prohlížeč hlásí, že se stránka načítá, ale neobjeví se nic nebo jenom část stránky. Obvykle pomohlo, když jsem stránku několikrát aktualizoval a nebo znovu stiskl "přejí na adresu". Často se ale nic nezobrazuje, ať dělám co dělám. Někdy jsou zaměněná písmena.
A ještě jeden dotaz, když si na na napadeném pc(virem nebo trojákem) otevřu cd, dvd,... a pustím si z něj film nebo
nainstaluju program, mám po zničení viru (nebo trojáku), projet antivirem i ten nosič?
Problém při načítání stránek Vyřešeno
Problém při načítání stránek
Naposledy upravil(a) Yan.Sean dne 05 čer 2008 15:10, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém při načítání stránek
Jaký máš OS?. Zkus vyčištění - úklid disku a jeho kontrolu s případnou opravou chyb. Co máš za Firewall, antivir a případně další programy na ochranu PC před různými potvorami z netu? Zkus vyčištění pomocí Ccleaneru (včetně registrů).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mám Windows XP Home, avast a kerio, předvčerejškem jsem počítač projel Spyware Terminátorem se zabudavaným Clam AV a našel mi trojáka o kterém avast neměl ani zdání
Tak jsem to pročistil a vipadá, že je to v pořádku. Moc díky!
Prosím o radu ohledně toho jak jsem se ptal:
"A ještě jeden dotaz, když si na na napadeném pc(virem nebo trojákem) otevřu cd, dvd,... a pustím si z něj film nebo
nainstaluju program, mám po zničení viru (nebo trojáku), projet antivirem i ten nosič?"
Prosím o radu ohledně toho jak jsem se ptal:
"A ještě jeden dotaz, když si na na napadeném pc(virem nebo trojákem) otevřu cd, dvd,... a pustím si z něj film nebo
nainstaluju program, mám po zničení viru (nebo trojáku), projet antivirem i ten nosič?"
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nosiče projíždět nemusíš-virus je nemůže infikovat.Většinou se virus na CD přidá, když se na něj v infikovaném PC vypaluje. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
zase t
Naposledy upravil(a) Yan.Sean dne 05 čer 2008 19:34, celkem upraveno 2 x.
Zase to začalo trochu blbout, ale o dost míň než dřív

Pořát to blbne já se na to vykašlu

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi máš spuštěné dva antivirové programy a to Avast a AV Clam. Rezidentní štít můžeš mít spuštěn jen jeden, tak pokud máš spuštěné oba Avast a AV Clam, tak jeden zastav. Pokud jeden spouštíš jen pro jednorázovou kontrolu, tak to nevadí. Jinak to zlobí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zároveň jsme je spuštěné neměl, Avast jsem měl nastálo a Spyware Terminator+ Clam AV jsem spouštěl jenom na jednorázovou kontrolu pc. Teď zkouším Nod32 a ten mi nenašel nic, takže bych to měl mít čisté (po stránce havěti).
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pro jistotu projeď PC programem Mwav.exe a nezapomeň po instalaci nejprve spustit aktualizaci. Najde vše možné, ale neodstraní, ale alespoň víš jak na tom jsi.
mwav mi našel celkem 8 hrozeb:
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "smitfraud Browser Hijacker" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "savenow Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "combo Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "combo Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "spyware.neospy Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\System Volume Information\_restore{EE009CEB-411A-44BB-AC63-51D5CAF653F5}\RP365\A0056213.exe je infikovaný virem NULL.Corrupted !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.

Objekt "smitfraud Browser Hijacker" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "savenow Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "spyware.neospy Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Soubor C:\System Volume Information\_restore{EE009CEB-411A-44BB-AC63-51D5CAF653F5}\RP365\A0056213.exe je infikovaný virem NULL.Corrupted !! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2491
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 15:10
-
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1599
-
od kecalek
31 pro 2024 16:27
-
-
- 4
- 2485
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4951
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
- 4
- 3385
-
od lukas222