Dobrý den, chtěl bych si koupit nové komponenty do PC a potřeboval bych je zkontrolovat jestli nebudu kupovat blbosti, grafiku a zdroj mám. Za všechny rady co přidat nebo odebrat budu rád. PC je na hraní her.
vypadá to ok, jen ten hdd bych vyměnil za skyhawk, ironwolf od seagate a ten 1TB bude málo, dneska je standard 4Tb a výš ... pokud to tedy nějak využiješ ... cena za 1TB disk je nejméně výhodná u HDD
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
1TB určitě nevyužiju, už teď v pc mam starý 1TB HDD a mam volno 700GB, ten HDD jsem tam přihodil co kdybych náhodou stahoval něco většího a SSD je na systém a další věci co mám déle v pc jako je Photoshop a podobné programy. Jinak děkuji za radu a určitě na ty disky mrknu
Chladič určitě vemte lepší např. fera 3. Říká se že tento procesor moc netopi ale není to pravda pokud je zaple PBO. S lepším chlazením tento procesor dosahuje vyšších frekvenci
Naposledy upravil(a) Erredar dne 17 bře 2021 08:10, celkem upraveno 1 x.