Zdravím, doufám že se někdo najde kdo mi poradí, hledám prográmek něco jako mluvící hodiny - chtěl bych aby tyto hodiny uměly hlásit např je půl šesté...je osm hodin...je čtvrt na sedm..atd. ideální by bylo abych si mohl nastavit kdy chci aby hlásily čas a tím myslím že třeba od urřité hodiny třeba večer by držely repráky a neotravovaly:-)
Kdyby někdo o něčem takovém věděl byl bych moc rád.
Kecací hodiny
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kecací hodiny
Počítač: ANO! 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kecací hodiny
Omlouvám se za mírné odbočení, ale nedá mi to: kecací digitálky jsem neviděl, zato však ruské digitálky ano. Je to sice už letitý vynález, ale připadá mi dostatčně vtipný na to, aby si zasloužil opětovné vyslání do oběhu.http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Pohlaví:
Asi před půl rokem jsem je viděl a byl to jeden z webů: studna, slunečnice, anebo stahuj. Ale mluvily jen anglicky a já si z toho nechal akorát ty zvuky. Jistě by to šlo předělat do cz ale nejspíš by to bylo protiprávní. ??
Tohle jsem k tomu našel v kompu: Chcete mí v Girderovy mluvící hodiny?Žádný problém.Stačí jen nakopírovat tuto
složku do složky kde máte girdera (např.:c:\Programy Files\Girder3) a pak si
to ve spuštěným girderovy jen zkusit.
Toť vše!
Paegas123
Takže musíš googlit někde TADY
Omyl, umí to česky.
Tohle jsem k tomu našel v kompu: Chcete mí v Girderovy mluvící hodiny?Žádný problém.Stačí jen nakopírovat tuto
složku do složky kde máte girdera (např.:c:\Programy Files\Girder3) a pak si
to ve spuštěným girderovy jen zkusit.
Toť vše!
Paegas123
Takže musíš googlit někde TADY
Omyl, umí to česky.
Naposledy upravil(a) guest dne 07 čer 2008 14:51, celkem upraveno 1 x.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue: pls a nepamatujes si aspon priblizny nazev, na slunecnici jsem to prolezal ale nejak na to nemam nervy :-) a tolik casu, me anglicke neva....to je mozna este lepsi
Super tak to zkusim...
Super tak to zkusim...
Naposledy upravil(a) James_Radlle dne 07 čer 2008 14:53, celkem upraveno 1 x.

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... yoclock/?g[hledano]=hodiny&g[oz]=1.2.2
Nic jiného sem na stahuj.cz nenašel.
Nic jiného sem na stahuj.cz nenašel.
Speaking Clock - languages - mluvící hodiny (podporuje asi 20 jazyků různých variant: mužské/ženské hlasy)
Počítačové kukačky 1.0 Beta-je jakýmsi odbíječem hodin v počítači. Stejně jako hodiny na věžích různých kostelů, dokáží Počítačové kukačky odbíjet v určitý čas různé druhy zvonů.exe
Say the Time Millennium Edition 4.2.2(Hlasové hodiny).zip
MP3 budík
WakeUp! Alarm Clock 3.0-Náhražka klasického budíku. V zadaný čas přehraje vámi zvolený soubor. Podporuje WAV, MP3.exe
Počítačové kukačky 1.0 Beta-je jakýmsi odbíječem hodin v počítači. Stejně jako hodiny na věžích různých kostelů, dokáží Počítačové kukačky odbíjet v určitý čas různé druhy zvonů.exe
Say the Time Millennium Edition 4.2.2(Hlasové hodiny).zip
MP3 budík
WakeUp! Alarm Clock 3.0-Náhražka klasického budíku. V zadaný čas přehraje vámi zvolený soubor. Podporuje WAV, MP3.exe
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja mam ukecany hodiny v mobilu 

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dlouhou dobu pouzivam SmartClock ty sou dobry ale hledam prave jiny protoze "odbijeny" zvuk umi sice ve 15,30,45,60 ale furt stejny...
Taky jsem pouzival nejaky programek co spoustel player a ten pak prehral pisnicku ale to bylo celkem psycho a navic desne bugoval.
Vsem dekuji za doporuceni programku a jdu zkouset

Taky jsem pouzival nejaky programek co spoustel player a ten pak prehral pisnicku ale to bylo celkem psycho a navic desne bugoval.
Vsem dekuji za doporuceni programku a jdu zkouset