Zdravím,
chtěl jsem si nainstalovat nový IE 7 ale vyzvalo mne to k ověření pravosti windows (validating) a byl jsem v háji. Dá se to ověřování nějak obejít? Díky za radu, Petr.
ověřování pravosti windows Vyřešeno
ověřování pravosti windows
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel jsi to ověření, nebo jsi ucukl před tím, než to začalo? Taky nemám winy zrovna košer ale řekl jsem si, co se nakonec může stát a nechal jsem spustit ověření. Zjistil jsem, že je mám legálně(!?!) a mohu stahovat vše. Nevím, asi je to díky tomu, že kopie, která se mi dostala do ruky, byla nejspíš součástí multilicence. Jestli tvá kopie je taky tohoto typu, zkusil bych to s tím ověřením. Jestli víš určitě že není, tak zůstaň raději u IE6. Jestli někdo s tímhle měl nějaké problémy, mohl by se ozvat, ať tu máme taky obrázek toho co kdyby....
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
besst píše:Když už jsme u toho ověřování pravosti (já mimochodem testem také neprošel), tak dalo by se to nějak obejít? protože při hledání třeba nové aktualizace systému s tím mám docela problémy
neprošel jsi nejspíš proto, že už na tvé licenční číslo je registrovaný někdo jiný( a neměl jsi to štěstí co mijaja

- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tadyhle je článek, který by snad mohl někomu pomoct aspoň s aktualizacemi.
Na téhle stránce je příspěvek Ivo Maška, jakým způsobem lze archivovat aktualizace, pro případný reinstal.
Na téhle stránce je příspěvek Ivo Maška, jakým způsobem lze archivovat aktualizace, pro případný reinstal.
Naposledy upravil(a) mijaja dne 29 led 2006 16:13, celkem upraveno 1 x.
- Rimmer
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj,
zaslechl jsem, že by mělo jít i stáhnout aktualizace přes legální windows a tyto instalační balíčky poté použít na nelegální....má to ovšem jeden háček, je nutný najít někoho s legálním systémem
Já osobně nezkoušel..
pozn. na MSIE (ať už je třeba ver. 7) se vykašli, zůstaň u svého Firefoxu případně Opery
zaslechl jsem, že by mělo jít i stáhnout aktualizace přes legální windows a tyto instalační balíčky poté použít na nelegální....má to ovšem jeden háček, je nutný najít někoho s legálním systémem

Já osobně nezkoušel..
pozn. na MSIE (ať už je třeba ver. 7) se vykašli, zůstaň u svého Firefoxu případně Opery

Rimms
Re: ověřování pravosti windows
Pro ověření pravosti XP je prvním krokem stažení WGAPluginInstall.exe.Při tomto stahování se mi vždy objeví hláška instalace se nezdařila (chyba :0x80070003),takže se nedostanu dále.Jsem druhý majitel tohoto notebooku a je na něm kod původního OS XP Home,který někdo přékopíroval nelegálním XP Profesional.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ověřování pravosti windows
Ale copak pánové? To už jste zapoměli, že se tu nelegální software neřeší?

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7840
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30