Mám film a titulky=jak to spojím?
Mám film a titulky=jak to spojím?
Můžu se někoho zeptat, mám film v avičku a titulky. Chtěl jsem ho pustit přes BS player, dále jsem zkoušel přes Vplayer v těchto mi nejde obraz, proto jsem stáhl Codec Pack All in 1 6.0.3.0 a CS Codec Solution 1.10 a stále nemám obraz. Jediný program co přehraje obraz je kupodivu Mediaplayer, ale zde zas nevím jak přidat titulky. Můžete mi někdo prosím poradit jak bych se mohl dívat na ten film včetně obrazu s titulky. Děkuij 

Re: Mám film a titulky=jak to spojím?
Video a standartní titulky, třeba ve formátu srt, se musí jmenovat úplně stejně stejně a přehrávač je načte sám.
A stím obrazem nevim.
A stím obrazem nevim.
titulky to načte v poho, ale ten obraz mi nejde
Zkus to přehrát v KMPlayeru.
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /kmplayer/
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... /kmplayer/
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Jak radí ReCall, film a soubor titulek dej do jedné složky, oboje pojmenuj naprosto stejně a potom klikni pravým na film a dej otevřít v prog. a vyber Mediaplayer.
kmplayeru to jde přehrát, ale zkusil jsem to pojmenovat stejně a fakt to jde i s titulky. Moc Vám děkuji za pomoc 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdyby ses nechtěl trápit se souborem, kde jsou titulky, tak ti určitě doporučuju freewarový program Avidemux. Vlož si titulky přímo do filmu, zvětši si je jak chceš, dej barvu písma jakou chceš a je to.
NÁVOD
Úryvek z návodu :
jednoduchý způsob jak z dvojice souborů video (avi) a titulky (srt, sub) vytvořit jediný soubor avi, který bude titulky obsahovat na pevno v obraze.
NÁVOD
Úryvek z návodu :
jednoduchý způsob jak z dvojice souborů video (avi) a titulky (srt, sub) vytvořit jediný soubor avi, který bude titulky obsahovat na pevno v obraze.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Proč jsi instaloval 2 balíky kodeků? Určitě se mlátí mezi sebou a způsobují tvé problémy ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3771
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00