Přejmenování sekce Windows 10, 8, 7..
Přejmenování sekce Windows 10, 8, 7..
Protože se v sekci Windows 10, 8, 7.. již objevil první dotaz na Windows 11, myslím, že je pomalu načase přejmenovat sekci buď na Windows 11, 10, 8, 7.., nebo prostě jen na MS Windows.
Re: Přejmenování sekce Windows 10, 8, 7..
Možná by bylo lepší udělat samostatnou sekci pro W11 a nemíchat ho se starými dotazy.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Jedna vlaštovka jaro nedělá, říkávala babka.
Ohledně w11 je tu zatím jen jedno téma. Ale stejně se tomu nevyhneme, tak proč ne hned.
Jinak bych samostatné téma čistě pro W11 nezakládal. Ono se to časem vždycky vystříbří samo a příspěvky se týkají aktuálního OS.
Ohledně w11 je tu zatím jen jedno téma. Ale stejně se tomu nevyhneme, tak proč ne hned.
Jinak bych samostatné téma čistě pro W11 nezakládal. Ono se to časem vždycky vystříbří samo a příspěvky se týkají aktuálního OS.
Já bych to taky nedramatizoval, a pokud změnu, tak bych nechal jen "MS Windows", jak píše Grander. Stejně se tu řeší všechny verze pohromadě ...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
faraon píše:... udělat samostatnou sekci pro W11 a nemíchat ho se starými dotazy.
Taky mi toto řešení připadá vhodnější, ale určitě si nehodím mašli, když to nakonec dopadne jinak.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Udelat samostatnou sekci zmate spoustu lidi - mnoho problemu bude s prechodem z Windows 10
na Windows 11 a ted do ktere to bude patrit sekce. A to nepocitam lidi kteri nepochopi ze musi
napred otevrit nejakou sekci a az tam mohou zalozit tema a budou to cpat kde to pujde.
Jestli samostatnou sekci, tak i pro OSX a pro Linux - nebo stavajici sekci prejmenovat na OS X,
Linux a ostatni systemy.
na Windows 11 a ted do ktere to bude patrit sekce. A to nepocitam lidi kteri nepochopi ze musi
napred otevrit nejakou sekci a az tam mohou zalozit tema a budou to cpat kde to pujde.
Jestli samostatnou sekci, tak i pro OSX a pro Linux - nebo stavajici sekci prejmenovat na OS X,
Linux a ostatni systemy.
prejmenovat na OS X, Linux a ostatni systemy.....
to né, pak bude spousta lidí hledat kde je Windows. (A tučňáka bych nechal zvlášť)
to né, pak bude spousta lidí hledat kde je Windows. (A tučňáka bych nechal zvlášť)
Windows sekci samozrejmne nechat tak jak je spolecnou pro vsechny verze Windows, budto
dat ta cisla pryc nebo tam dopsat 11, ono to zase par let vydrzi.
Sekce ostatni systemy ma v nazvu jen Linux, prestoze uzivatelu OS X je mnohonasobne vice,
ti si samostatnou sekci zaslouzi nebo alepson uvest do nazvu sekce.
dat ta cisla pryc nebo tam dopsat 11, ono to zase par let vydrzi.
Sekce ostatni systemy ma v nazvu jen Linux, prestoze uzivatelu OS X je mnohonasobne vice,
ti si samostatnou sekci zaslouzi nebo alepson uvest do nazvu sekce.
Ony by se ty kategorie daly pojmenovat i jinak:
Ale tomu už by nerozuměl vůbec nikdo
- Systémy vycházející z CP/M (MS-DOS, Windows)
- Systémy vycházející z UNIXu (BSD, Linux, macOS X)
- Ostatní systémy (AmigaOS, RiscOS a jiné)
Ale tomu už by nerozuměl vůbec nikdo
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
To by se mi líbilo, jsou to jen tři skupiny, zas tak složité to není.
Dává mi to větší smysl.
Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Dává mi to větší smysl.
Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Ale většina BFU by nevěděla co to je, a podle toho by pak ty dotazy vypadaly ...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Upozornění pro Faraona !
Nech si laskavě názory na očkování pro jiné oblasi a nelez s tím sem, kde se řeší zcela jiná problematika. Doporučuji uvedené odtranit z tvých příspěvků. V opačném případě doporučím "žlutou".
Nech si laskavě názory na očkování pro jiné oblasi a nelez s tím sem, kde se řeší zcela jiná problematika. Doporučuji uvedené odtranit z tvých příspěvků. V opačném případě doporučím "žlutou".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3245
-
od Dolpi