V PC sem měl pouze 512RAM i koupil sem další a nezdá se mi že by se PC choval jinak a zrychlil.
Systém novou ram vidí testováno v everestu vypsal mi 1023MB. Stáhnul sem memtest rozbalil a tak jak byl sem ho spustil a počkal až se vyšplhá na 100% Test proběhl bez chyb ale pořád si nejsem jistý že sem otestoval obě desky.
Navíc každá je od jiného výrobce.
JInak po rozšíření ram co od toho mám čekat?
Ověření funkčnosti ram přidal sem dalších 512MB
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ověření funkčnosti ram přidal sem dalších 512MB
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Re: Ověření funkčnosti ram přidal sem dalších 512MB
Ahoj Honzo, čekat bys měl výrazné zrychlení. Při běžným provozu je to neznatelný, ale při práci např. s Photoshopem se výrazně zrychlí jak načítání obrázků, tak ukládání a další operace. Pokud si nejsi jistý, že testuješ oba moduly, tak jeden vyndej a zkus to jednitlivě.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
dík zkusíme načíst fotoshop a nějakej obrázek.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Předpokládám, že obě paměti jsou stejných parametrů i když jiného výrobce. Mrkni do Biosu, nebo otestuj některým z programů, jakou rychlostí paměti běží. Zvýšení pamětí se projeví především u programů, které celou paměť využívají a není třeba tolik využívat ukládání na disk.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to vypadá dobře foto šop se určitě zrychlil. hele asi bude nejlepší náhled z everestu. ale rozumim tomu jak koza petrželi tak na to jukněte.
-
- Pohlaví:
Oba moduly tam jsou, otázka je to rozdílný časování 133 a 200MHz, ale s tím to chce počkat na někoho povolanějšího.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To různé časování způsobí, že poběží dle nejhoršího z těch dvou pamětí. Pro zajímavost se můžeš mrknout do BIOSu, co je tam nastaveno. Pokud máš nastaveno na auto, dej na manuál, aby jsi časování viděl a pak to vrať na auto, jelikož asi nemáš s pamětí žádné problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2448
-
od Karel203