Ahoj,
mám pojmenované fotky nesmyslným číselným kódem. Je možné hromadně a snadně změnit názvy fotek? Je na to nějaký dobrý soft? Doporučte mi něco? díkes
hromadná editace obrázků.
Re: hromadná editace obrázků.
Tuto funkci perfektně zvládne Total Commnder, vyber, co chceš hromadně přejmenovat, Soubory -> Přejmenovat více položek a tam si jednoduše vybereš, jak by se měly soubory nově jmenovat. Ihned v preview uvidíš, jak se soubor bude jmenovat, viz obrázek 

AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
Nebo taky můžeš všechny obrázky ve složce označit (CTRL+A) a na jeden znich zvolit přejmenovat (Pravé myšítko->Přejmenovat). Je to podobně jako v Totalu s trochu jiným číslováním. 

-
- Pohlaví:
Malinko ReCalla doplním. Když si je CTRL+A označíš, pak musíš tou pravou myší kliknout na první obrázek, vybereš ono Přejmenovat a přejmenuješ např. dovolená. Obrázky pak budou přejmenovány v následujícím formátu dovolená, dovolená(1), dovolená(2)...............dovolená(X).
Pokud jich budeš přejmenovávat víc, např. několik set, tak to neuspěchej. Ono to v závislosti na paměti může trvat pár desítek sekund.
P.S. Osobně se mi nelíbí, že to začíná tím dovolená, dovolená(1), lepší by bylo dovolená(1), dovolená(2), ale jak to udělat na to jsem nepřišel.
Pokud jich budeš přejmenovávat víc, např. několik set, tak to neuspěchej. Ono to v závislosti na paměti může trvat pár desítek sekund.
P.S. Osobně se mi nelíbí, že to začíná tím dovolená, dovolená(1), lepší by bylo dovolená(1), dovolená(2), ale jak to udělat na to jsem nepřišel.

Peter's Flexible Renaming Kit 1.97-pro hromadné přejmenovávání souborů podle nejrůznějších kritérií. Nabízí speciální funkce pro soubory MP3 a OGG.exe
Rename 'Em! 7.2 OS 587kB dávkový přejmenovávač, kopírovač, přesunovač, číslovač atd..zip
Rename Master 2.3.6-pro hromadné přejmenování skupin souborů, dle zadaných kritérií.zip
Rename-It! 3.41 FW 1,4MB automatický přejmenovávač souborů.exe
ReNamer 4.21 FW 1MB přejmenovávač souborů.exe
Siren 1.90-přejmenovávání souborů.zip
VisualRenamer 1.7-sloužící k hromadnému přejmenovávání souborů podle určitého klíče. Ihned vidíte jak bude výsledný název souboru vypadat.exe
Rename 'Em! 7.2 OS 587kB dávkový přejmenovávač, kopírovač, přesunovač, číslovač atd..zip
Rename Master 2.3.6-pro hromadné přejmenování skupin souborů, dle zadaných kritérií.zip
Rename-It! 3.41 FW 1,4MB automatický přejmenovávač souborů.exe
ReNamer 4.21 FW 1MB přejmenovávač souborů.exe
Siren 1.90-přejmenovávání souborů.zip
VisualRenamer 1.7-sloužící k hromadnému přejmenovávání souborů podle určitého klíče. Ihned vidíte jak bude výsledný název souboru vypadat.exe
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5228
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-