Zdravím pánové. :) Jak už je dáno v předmětu.. Je načase vyměnit můj starší PC,za nějaké pořádné dělo do 90k. Kdyby tu byla nějaká grafika za kterou bych si musel připlatit pár stovek či litr nebo dva,tak by nebyl problém pokud půjde o lepší chlazení nebo výkon,nebo kdyby to bylo levnější tak by to bylo i lepší.

Já se v tom pořádně nevyznám a proto raději si nechám poradit a ponaučit od vás. :) Vím,že ted' s těmi GK je problém a ještě bude.. Chtěl jsem počkat do Vánoc,ale nemá to cenu podle toho co všude čtu,protože můžu taky čekat věčně.

Nebyl by problém zakoupit GK na mindfactory nebo na nějaké jiné stránce,kde to je levnější.. (pokud nějaká je). Všude je to drahé a přestřelené ty ceny. Přemýšlel jsem i o bazarovou GK,ale nějak těm lidem tam nevěřím. Včera jsem tam viděl 3080 za 23k a byla tam 5x ta grafika. Po hodině už to tam nebylo. To samé s 3090 za 30k.

No k věci.. Koukal jsem na některé sestavy,jak tady sestavujete lidem a tak sem se vás chtěl zeptat prosím zdali tahle sestava je dobrá,nebo potřebuje něco vyměnit,přidat?
https://www.czc.cz/a4ibekl1qmi3a954u3jkefsil3/seznam ... Předem děkuji a budu vám vděčný za každou pomoc a každý komentář. :) (Co se týče myši,podložky,bedny k PC,tak ty tam chci mít do té ceny)