Vypalování větších dat
Do LG už nikdy nepujdu. Zrovna včera jsem hovořil s kamarádem který poměrně často pálí na DVD-9. Tvrdil mi, že když měl LG tak kazil cca okolo 20-30% medií(U mě je to podobné). Někdo mu poradil at koupí Plextor. Od té doby má už třetího a nikdy neměl s DVD-9 problém. Jo a pálí jen na Verbatimky. Takže jdu objednat Plextora
Už mě to ničení médií fak štve.

Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
BROZA: Mohl bys mi napsat přesné názvy typů Plextorů (DVD paliček) co má? Já mám taky velmi dobré zkušenosti s Plextorem, ale měl/mám jen CD-RW. U DVD jsem slyšel, že už není co býval, že je jen OEM a používá čipsety, moduly jiných výrobců. Tak nevím. Ptal jsem se tady u mě u prodejců IT a nikdo neprodává a nezná nikoho, kdo by měl Plextora DVD paličku, každý kupuje ty levné křápy LG
Pokud je jisté, že kvalita tam pořád je, radši koupím Plextora za 1500,- než LG za 600-800. Jsem před lety kupoval prvního Plextora CD-RW za 12 000,- Kč 

Naposledy upravil(a) X dne 29 pro 2007 17:14, celkem upraveno 1 x.
Pokud máš SATA tak ted naposledy koupil toto http://www.alza.cz/plextor-px-810sa-sat ... d77730.htm
Už ji mám objednanou
Už ji mám objednanou

Má jí asi 4 měsíce, a jako na nové mechanice pálí vše na ní. Údajně s DVD9 nemá problém. Ještě jsem s ním ted mluvil a říkal, že Plextor už nemá svoje ale prodává OEM. Konkrétně tato je Pioneer DVR-212 s čipsetem od NEC. Tak já jenom abych tě nemystifikoval.
na rozdělování souborů používám WinRAR, sice já zásadně na DVD nevypaluju, protože bych rád svá data po roce shledal, ale je tam i volba DVD+R 4,7 GB... pokud ale máš moc málo místa (míň než je velikost toho obrazu) tak to samozřejmě takhle nepůjde
jo, vlastně jde to, pokud je alespoň tolik místa jako zabere jedna část achivu, 4,7 GB, během rozdělování je třeba mazat ty části, které už jsou vypálené, a tímto to lze i s nedostatkem místa na disku - polopaticky: nachám vytvořit rozdělený archiv s nastavením velikosti částí, a jakmile dokončí onu část co ještě nemám vypálenou, vypálím ji, poté smažu a pak pokračuju atd. v programu je někde nastavení aby se to pokaždé ptalo, před každou částí
je tam i volba Store - bez komprese a pak je to rychlé, jen překopírovává data, mimochodem WInRAR jako pravděpodobně jediný archivátor (krom snad vestavěné Windows komprese nemám odzkoušeno) nemá problémy s Unicode v názvech souborů a složek, stopro s tím má problémy např. Total Commander ve svém vestavěném ZIP archivátoru
jo, vlastně jde to, pokud je alespoň tolik místa jako zabere jedna část achivu, 4,7 GB, během rozdělování je třeba mazat ty části, které už jsou vypálené, a tímto to lze i s nedostatkem místa na disku - polopaticky: nachám vytvořit rozdělený archiv s nastavením velikosti částí, a jakmile dokončí onu část co ještě nemám vypálenou, vypálím ji, poté smažu a pak pokračuju atd. v programu je někde nastavení aby se to pokaždé ptalo, před každou částí
je tam i volba Store - bez komprese a pak je to rychlé, jen překopírovává data, mimochodem WInRAR jako pravděpodobně jediný archivátor (krom snad vestavěné Windows komprese nemám odzkoušeno) nemá problémy s Unicode v názvech souborů a složek, stopro s tím má problémy např. Total Commander ve svém vestavěném ZIP archivátoru
Re: Vypalování větších dat
Na rozdělení použí HJ-Split rodělíš to na dvě dvd a když budeš chtít tu hru hrát tak to skopíruješ na HD a zase to spojíš do hromady.Jednoduchý a 100% funkční
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
v alecoholu se to dá rozdělit
tanatos: Alecohol neexistuje ...
Že se vám chce pro pár korun dělat takové kraviny a piplat se s tím před vypálením a před instalací.
Že se vám chce pro pár korun dělat takové kraviny a piplat se s tím před vypálením a před instalací.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”