Příspěvekod wicca » 12 led 2022 07:48
Ahoj, tak po pěti měsících na základě vašich rad hotovo. Dávám sem znovu HWinfo, můžete mi na to prosím mrknout, zda jsou již hodnoty lepší?
Díky moc.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 18 vteřinách:
Nakonec jsem teda koupila stejnou 16 RAM, 2x větráky Noctua NF-P12 redux-1700 PWM a chladič SilentiumPC Fera 5.
Větráky měly být jeden dozadu a jeden dozadu nahoru, oba na výfuk, ale vzhledem k tomu, že přední horní větrák dělala kravál, tak mi ho pán co mi to montoval odpojil a ten jeden nový větrák dal nahoru dopředu na přívod vzduchu a na odvod vzduchu je teda jen ten jeden vzadu. Tak snad to bude v pohodě, když ne, koupím další.
A co se týče Fera 5, přijde mi, že je chladič docela hlučný i když na PC nic nedělám. Ale nemám s čím posoudit, extra chladič jsem nikdy neměla. Zkoušela jsem zapnout Silent v BIOSu, ale mě ten Silent nejde aplikovat. Prostě se mi nenabídne možnost dát po změně apply. Tak jsem to dala na manuál, a ručně tam dala stejnou linku, jako byla nastavena u Silent, ale pořád to je docela hlučné. Nevím, jak tam v manuálu dát ty křivky, aby to bylo lepší a bojím se, abych ho nestáhla moc a pak PC neuvařila.
-
Přílohy
-

-

-

-

-