Ahoj,
vracim se s dotazem, ktery ma 63 shlednuti a zadnou odpoved,
...konkretni dotaz:
Windows Vista Business (Eng.), K-Lite Mega Codec Pack 3.9.0
Skype, ..volani funguje, zapnu-li webku, tak moj webka videt je, ale ja nevidim volajiciho. Ale obraz prichazi, prtoze je mozne poridit Snapshot, ale jen 'za-slepo', jakoze nevidim obraz, vubec okno kamery, a v nabidce Menu uzivateli kliknu na Take A Sbapshot a obrazek se mi ulozi. Takze video prichazi, ale nezobrazuje se. Posilani obrazku funguje oboustranne.
ICQ: vubec nejde volat. Ja se nedovolam nikomu, ale me se dovolat da, ale po 30ti vterinach volani spadne. Ne cele ICQ, ale jen volani. Spadne to vzdy ve stejny cas.
Windows Live Messenger funguje, volani, i webka (moje i volajiciho).
Drive, kdyz sem mel All-In-One Codec tak mi Skype slo i ICQ. Kodek si myslim, ze je K-Lite lepsi, ale nemuze byt nekde jina zavada? A nebo mam zkusit vratit all-in-one?, i kdyz k-lite je doporuceny pro Visty.
Skype Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skype
Jen bych to trochu modifikoval - Po vyčištění nainstalovat pouze Skype, otestovat a bude-li OK, tak nainstalovat ICQ a znovu otestovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Re: Skype Vyřešeno
Odinstalovaval jsem oboji, slozky smazal, procistil, instaloval. Instaloval v poradi Skype, ICQ, i opacne.
A vzdy se to talo zase, ne stalo, ale proste to je stale, tak, jak sjem napsal.
Kdyz byl PC uplne novy, webky mi na ICQ i Skype prichazely s poradku, od te doby sem uz 3krat reinstaloval cely OS a ani jeden komunikacni program uz od te doby nejde v poradku.
All-in-One Kodek jsem mel puvodne a ted mam , jak jsem napsal K-Lite Mega Kodek, ale nemyslim, ze reseni je v kodeku.
A tak oboji doporucene jsem sam uz nekolikrat udelal a stale se problem opakuje.
A vzdy se to talo zase, ne stalo, ale proste to je stale, tak, jak sjem napsal.
Kdyz byl PC uplne novy, webky mi na ICQ i Skype prichazely s poradku, od te doby sem uz 3krat reinstaloval cely OS a ani jeden komunikacni program uz od te doby nejde v poradku.
All-in-One Kodek jsem mel puvodne a ted mam , jak jsem napsal K-Lite Mega Kodek, ale nemyslim, ze reseni je v kodeku.
A tak oboji doporucene jsem sam uz nekolikrat udelal a stale se problem opakuje.
Zpět na “Komunikace na internetu”