Nejde zapnout pc
Nejde zapnout pc
Dobry den. Nevim si rady s pc. Vcera vecer kdyz sem ho vypinal jel normalne .Potom sem si vsiml ze mam na mobilu sms ze se mam podivat na net tak jsem asi po minute kdy byl vyply ho znovu zapl ale neslo to.Kdyz zacne klasicky nabihat windows xp jde to v pohode ale jak se ma objevit obrazovka vitejte atd. tak se pc znovu a znovu restartuje a tak porad dokola.Ted jsem v nouzovem rezimu . Vubec nechapu co se s tim mohlo stat .Zkousel sem bod obnoveni ale to same zacne se to normalne obnovovat a pak se normalne restartuje pc ale uplne to same.Prosim za rychle rady chci se vyvarovat preinstalovani windowsu protoze me to fakt nebavi
. predem diky za navrhy

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde zapnout pc
Spusť opravnou konzoli (pomocí instalačního CD) a použij příkaz CHKDSK /f nebo r, nikdy si nejsem jistý který přepínač se má použít, ve windows funguje jeden v konzoli druhý...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
a co ten prikaz ma presne udelat?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opraví chyby na HDD
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
asi se to snazilo ale zadne zmeny se nestaly :( a to sem se radoval ze me pc jede uz pres rok uplne v pohode a nakonec tohle :( asi to vidim na ten reinstal windowsu no :( i kdyz nechapu co se s tim stalo 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě se to stalo včera , mě pomohlo z toho cd příkaz fixboot a fixmbr , to ti opraví boot loader a Mě to sapoň jede.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ty příkazy co pomohly Ownerovi, ať pomůžou nebo ne zkontroluj HDD utilitou od výrobce ať víš zda je disk v pořádku...
no tak nakonec to skoncilo u preinstalace winu ale mam problem s ovladacema .Ztratil jsem cd s originalnima ovladacema na desku bios zvukovku a nejdulezitejsi sitovku .Z netu jsem sice stahl nejake ovladace presne pro tuhle desku ale v tom cd jsem to mel vsechno v jednom a ty ovladace co jsem stahoval jsou zvlast na vsechno a ja nevim no
.Ja to na netu nenasel jestli mi nekdo pomuze ty ovladace najit byl bych moc rad pac mi pc nejak blbe a podle me je to tema ovladacema :( mam tuhle desku Gigabyte GA-M56S-S3 - nForce 560

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4006
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”