Příspěvekod Michael850 » 31 srp 2022 00:09
Tak čekat teď můžeš furt, do Q1 2023 bude vycházet furt něco, až pak bude klid, už to tak bude, ono sis vybrala holt špatnou chvíli kupovat úplně nový PC, když za měsíc vypukne zemětřesení, je to teď prostě taková "nešťastná" doba, záleží na tobě jak moc to spěchá a jestli můžeš čekat nebo to potřebuješ hned.
Vyjde ti Zen 4, Zen 4X3D, Raptor Lake, RDNA3, Lovelace... Zapomněl jsem na něco? Intel Arc nepočítám. Neřeknu, kdyby to byly jen nějaké refreshe co toho moc nepřidají, ale toto rozhodně nejsou tyto případy. Já bych teď rozhodně nic nekupoval, ale to už záleží na tobě, ale pokud chceš Intel a procesor na hry, tak zrovna Raptor Lake ti toho asi moc nepřinese, to je fakt, ale já osobně bych Intel právě kvůli tomu už ani nekupoval, když tu budeš mít proti němu Zen 4X3D, který bude výkonem asi dost před ním.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 55 vteřinách:
"Tu grafiku bych koupila jinde, nerozbalená a o 1500Kč méně. Jen jsem ji hodila do seznamu, aby to bylo vše v jednom."
I tak to je cena příšerná - za 20K máš furt i RX 6800 XT, která je furt znatelně výkonnější než RTX 3070 Ti.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent