1 USB funkčí zbytek ne
1 USB funkčí zbytek ne
Nevíte jak je možné že mužu připojit foták jen přes jednu usb zdířku a přes jiné to po mě chce ovladač?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: 1 USB funkčí zbytek ne
Mně to dělá taky a myslím, že je to normální. Prostě se ti ovládače nastaví jen na to jedno USB. Když foťák nebo cokoliv jiného zapojíš do jiného USB, počítač bude instalovat ovládače znovu. Třeba se to dá nějak vyřešit, uvidíme co napíšou ostatní.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Protože ho to najde jako nové zařízení...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Jistě, je to normální, udělá to i kamera, myš, ...
Jak nové zařízení? To najde at to zapojim do každého ale jen v jednom ho mužu otevřít a zkopírovat fotky
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Protože bys musel instalovat ovladače zařízení na každou USB zdířku.
jo táák tak ted už je mi to jasnější a ještě ted když ti řeknu že sem je nedaval ani na jednu?
Tak si OS dal sám zrovna na tu jednu.
jéj toš to je svině a na ty druhé to nezvládne 

měl by píchneš ho tam a pc ti to najde jako nově rozpoznanej hw a nainstaluješ znovu ovladače pro to usb ve kterým je
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jo jenže na CD co od toho mám když spustim to co tam je tak mi to napíše že neníé třeba nic instalovat že to pracuje s obyčejným usb.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3968
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 19:18