Ahoj,
mám takový problém, v posledních dnech mi počítač dělá starosti. Když ho používám tak je uplně v pohodě a nic se neděje, ale když ho přestanu používat (nehejbu myší nic) tak cca po 5 minutách ani ne, začne GPU a CPU jed na 100%, přitom žádné procesy, programy nic nejsou zapnuté, tak to nechápu. Říkám si ok, třeba máš vir, ale v poslední době jsem vůbec nic nestahoval. A teď jak píšu tento problém jsem zjistil, že se to vlastně děje jen když nehýbu myší, protože teď mi vše jede na 100% a já normálně píšu, když hejbnu myší, tak to zase klesne a je klid. Takže se to děje, když nehýbu myší. Nevíte čím by to mohlo být? nějaký vir? Popřípadě nějaký slušný antivir co by mi s tím pomohl? Nebo přeinstalace? ačkoliv to bych nerad. Nebo třeba problém s hardwarem? základní deska? bohužel to nemám jak vyzkoušet teda no.
Díky za všechny rady.
PC Spec:
CPU: AMD Ryzen 5 3600x
GPU: Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER
Motherboard : B450 Tomahawk Max
16GB Ram
CPU a GPU na 100%
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CPU a GPU na 100%
Tohle většinou dělá miner, aby si toho uživatel ani nevšiml.
I když jsi nic nestahoval, zkus hijackthis sekci, jako jsi to dělal před těmi 4 lety.
I když jsi nic nestahoval, zkus hijackthis sekci, jako jsi to dělal před těmi 4 lety.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CPU a GPU na 100%
Ok jdu na to, děkuji :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”